2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاریم ۳ روزه مثبته و فردا موعدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 21 پست
عززیزم 😍بسلامتی ، ان شالله که بارداری راحت و لذت بخشی داشته باشی و صحیح و سالم نی نیتو بغل بگیری&nb ...

قربونت😊انشاالله شما هم بزودی مامان شی

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
دکترا که درسشو خوندن اینو تایید نمیکنن

من خودم پیراپزشکم😁ولی خب مطالبی ک خوندم و گفتم، یسریا تایید میکنن یسریا هم نه،ولی ی سری تاپیک هست که بچه ها از رو کیت فهمیدن باردارن بعد بی بی زدن مثبت شده، حالا امیدوارم که درست باش 🤣😍

خدایا شکرت 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امروز ک وقتمه  صب بی بی زدم ، یه هاله ی صورتی خیلی ضعیف افتاده که خودم میبینم ، فک نکنم تو عکس بیفته ،ینی امکانش هست باردار باشم ؟؟ 

بعد یه سوال؟؟من دوره هام ۲۷ روزه س، ۳ دی اخرین پریودم بوده،ینی تا اونموقع باید صب کنم که رد بشه ؟ یا اینکه همین امروز که ۲۷ پری هستم ،وقتم حساب میشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین 

خدایا شکرت 🌱

حالا امروز ک وقتمه  صب بی بی زدم ، یه هاله ی صورتی خیلی ضعیف افتاده که خودم میبینم ، فک نکنم تو ...

بنظر من اجازه بده یه هفته از وقت پریودیت بگذره تا اون موقع اصلا بهش فکر نکن

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
مامانای باردار لطفا کمک کنین ! سه روز از پریم گذشته ، بنظرتون کی آز بدم یا بی بی بزنم 

سلام عزیزم فردا صب یه تست بزن به امید خدا که باردارشدی و دلت شاد بشه منم دعا کنی

یه هفته مونده ب پری درد پریود دارم سینه هام از رو لباس ک دستم میخوره درد میگیره

خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم  دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...