2777
2789

C

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

حالت C: مشتاقانه؛ مثل حالت تنه درختی شما به پهلو میخوابین با این تفاوت که دستاتون مقابل خودتون کشیده شدن. این

حالت نشون می ده که شما افراد و تجربه های مختلف رو با آغوش باز میپذیرین، در صورتی که هنوز از درون بدبین هستین و

باعث میشه هنگام تصمیم گیری ها محتاط و سنجیده باشین

حالت D: سربازی؛ شما به حالت تخت و صاف میخوابین، دست ها و پاهاتون راست و مستقیم کنارتون هستن. شما اهل عمل

و همچنین خجالتی هستین و از طرفی هم به قضاوت خودتون و دیگران تمایل دارین

حالت E: سقوط آزاد؛ شما روی شکم میخوابین و دستاتون به سمت بالا کشیده شدن و روی بالش قرار میگیرن. شما شخصی

جسور هستین که شخصیت برونگرایی دارین، و انتقاد پذیر نیستین

حالت F: ستاره دریایی؛ شما به حالت تخت و صاف روی کمر میخوابین، دستاتون رو به سمت بالا و روی بالش قرار میدین و

پاهاتون به سمت پایین کشیده شدن. این حالت نشون می ده که شما بسیار دوستانه و فروتن هستین، به جای اینکه به دنبال

جای گرفتن در کانون توجه باشین، به دنبال کمک به دیگران هستین

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تست روان شناسی حالت A: جنینی؛  شما اغلب وقتی به پهلو میخوابین یه دستتون زیر بالشتون هست. این ...

عا دقیقا همیشه یه دستم باید. زیر بالشت باشه🙄😂

و اره تو برخورد اول مث مجسمم😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂