_خستم! _ازچی؟ _ادما! _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی! _هه،من الانشم یه مردم. _پس چی؟ _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
سرگرمیای اینجا دخترونس و در رابطه یا مادر شوهر و جاریو تجربهای پریودیو... چی میخاااااین شمااا اخه
_خستم! _ازچی؟ _ادما! _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی! _هه،من الانشم یه مردم. _پس چی؟ _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!
نمیدونم ولی بنظر من بد نیست واقعا ی سایت عمومیه نریزید سرم نظرموووو گفتممممم
دوسسسس دارییییییی؟
منظورم پسره راستشو وگو
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
قبلنا منم مخالف بوم ولی الان هرچی سرچ کنی نی نی سایت میاد بالا دیگ ی سایت عمومی شده مرداهم میان
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
سرگرمیای اینجا دخترونس و در رابطه یا مادر شوهر و جاریو تجربهای پریودیو... چی میخاااااین شمااا اخه
کاربر زنه:/
نمیدونم چجوری بعضیا فکر نمیکنن حرف میزنن فکر کن بعد صحبت کن
وا عزیزم چرا ناراحت میشیع؟خوب
ترم آخر دانشجوی مقطع دکترا مددکاری و مشاور کلینیک خوشحال میشم بتونم به نی نی سایتی های عزیز کمک کنمپروردگارم ازت جز سلامتی خانواده عزیزم و همسرم چیزی نمیخام
تقصیر نی نی یار هم هست مثلا اونایی ک جنسیتشونو میزنن پسر، میزاره بیان تو
اره بابا بعضیا دخترن ولی جنسیت میزنن پسر از طرفیم نی نی یار تقصیری نداره خوب بیچاره از کحا بفعمه چی ب چیه