2777
2789
عنوان

پسرا تو نی نی سایت!.

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 83 پست
شتتتتت نهههه😂😂😂😂

شششتتت ارههه

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسسسس دارییییییی؟ منظورم پسره راستشو وگو

منم مخالفم ،،،ولی یکم فکر میکنم میگم شاید بیان یکم از مشکلات زنا واذیتای همجنس خودشونو ببینن شاید یکم به خودشون بیان با زن وبچه خودشون اون رفتارو نکنن،،،،ولی اگ یه روز بفهمم شوهرم تو این سایت هس خفش میکنم🤣🤣 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

من اینجا اکثر موقع ها چیزای منفی ۱۸شنیدم و وقتی تو گوگل یکی یه چیز سرچ کنه قشنگ میفرستتش اینجا پسرا هم که عاشق این چیزان.

متاسفانه این سایت بر خلاف اسمی که داره برا زن های هست که مشکلات سلامتی و نوزاد خودشون رو اینجا بگن ولی اینجا همش حرفای جور با جور و پر از دختر پسر های مجرده که ربطی به این قضیحه ندارن و کلا سایت هم خوشش میاد که از هر قشری بیاد تو سایتش و تبلیغ کنه پول دربیاره

نمیدونم چرا وقتی کاربری تورومیبینم آهنگ یه شبگرد عاشق توذهنم پلی میشه🤣🤣

نشنیدمش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه اتفاقا نه کچلم نه گامبو خیلی هم فیتم

کیه ک از خودش تعریف نکنه 😂😂😂

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!