2777
2789

پدر و مادر تاج سرن.منم اصلا نمیتونم چنین کاری رو تصور کنم.ولی گاهی اونطور برای خود پدر و مادر بهتره.من یه زوج مسن رو میشناختم که خیلی پیر شده بودن و متاسفانه شرایطشون طوری شده بود که توی خونه بودن براشون سم بود.چون بچه ها تخصص نگهداری به اون شکل رو ازشون نداشتن و با اشک بردنشون خانه سالمندان.پرستار هم بی فایده بود براشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستانم نداره

ولی وجود خانه سالمندان تو بقیه استانا نشونه ی بی رحمی بچه ها نیست خیلی سالمندای پیر بچه ندارن خونه سالمندان با  وجود اون همه پرستار واسشون نعمته

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
سیستانم نداره ولی وجود خانه سالمندان تو بقیه استانا نشونه ی بی رحمی بچه ها نیست خیلی سالمندای پیر ب ...

عزیزم حرف شما درست ! ولی خودتم میدونی ۹۰ درصدش اینطوره دیگ بعدشم من کاری ندارم به بقیه استانا و اینا فقط اینکع ما بلوچا اگه طرف کسیو نداشته باشه و فرزندی چیزی اصولا خواهر زاده ای برادرزاده ای چیزی داره که ازش مراقبت کنه بلاخره بی کس و کارم نیست منظورم اینه حتی فامیل دوریم باشع نمیزاره تنها بمونه ازش مراقبت میکنه

عزیزم ما خیلی طرز فکرمون و عقیده و دیدگاهمون متفاوته!

نظرتون محترم.من هم تا زمانی با شما هم عقیده بودم.ولی وقتی به مدت حدود یکسال برای انجام کاری هرهفته خانه سالمندان میرفتم و از نزدیک میدیدم متوجه شدم بعضی از سالمندان عزیز اگه بجای اونجا توی خونه مونده بودن شاید سالها قبل فوت کرده بودن.همه چیز خورد و خوراک و حمام بردن و تر و خشک کردن نیست که اگه بود غمی نبود.گاهی برای اینکه یه پدر و مادر بیشتر عمر کنن نیاز به نگهداری تخصصی دارن نه اون کارای روتینی که بچه هاشون میتونن انجام بدن.به هرحال ان شاءالله که کسی اون شرایط رو تجربه نکنه.