2777
2789

چیشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی؟

هم خودم هم شوهر و بچم استرسی شدیم.. 

همش میترسیم بریم توالت.. 

بدم میاد از دستشوییمون.. 

شوهرمم امشب گفت میام خونه عصبی میشم و انرژی منفی میگیرم.. 

الانم شرایط جابجایی نداریم.. 

شوهرم رفته تو خودش.. از اینکه نمیتونه خونرو عوض کنه.. 

احساس سرخوردگی میکنه که خونه بد با همسایه بد گیرمون اومده..  

موندم چیکارش کنم.. 

هم خودم هم شوهر و بچم استرسی شدیم..  همش میترسیم بریم توالت..  بدم میاد از دستشوییمون..& ...

عزیزم دیگه فراموش کنین یه اتفاقی بود که افتاد تموم شد زیاد سخت نگیر...به چیزای منفی فکرکنی بیشتر افسرده تر میشی

عزیزم دیگه فراموش کنین یه اتفاقی بود که افتاد تموم شد زیاد سخت نگیر...به چیزای منفی فکرکنی بیشتر افس ...

خودم دارم همین کارو میکنم.. 

میدونم زمان همیشه همه چیو حل میکنه تو خودش.. 

اما همسرمو چیکار کنم.. میترسم الکی الکی افسرده شه.. 

اتفاق دیگه اما همسرم یکی یکی اذیتا و این اتفاقارو میزاره کنار هم میگه این خونه فازش بده.. 

منم باردارم و استرس میگیرم.. که توراهیم قرار تو این خونه بد فاز دنیا بیاد؟ 

همسایتونو چیکار کردین؟

امروز زنگ زدم دفتر خدمات قضایی گفت بیاین حضوری طرح شکایت کنید تا کارشناس بفرستیم واسه پرس و جو.. 

فردا میخوام  برم اما شوهرم همش میگه ولش کن.. 

میترسه سر این شکایت دعوا و زد و خورد بشه.. 

اما من دلم میخواد برم.. ازشون کینه گذفتم.. 

اخه میگم ادم اینقد بی معرفت که لااقل یه عذر خواهی کوچیک یا یه پرسجو ببینه مشکل حل شد؟ 

من حتی اگه مقصر نباشم لااقل ازشون دلجویی یا همدردی میکنم.. 

امروز زنگ زدم دفتر خدمات قضایی گفت بیاین حضوری طرح شکایت کنید تا کارشناس بفرستیم واسه پرس و جو..&nbs ...

وای چه آدمای بیشعوری پیدا میشن

حتما شکایتو پیگیری کنین...میدونم که الان از خوراک و زندگی افتادین همش یادتون میوفته

وای چه آدمای بیشعوری پیدا میشن حتما شکایتو پیگیری کنین...میدونم که الان از خوراک و زندگی افتادین هم ...

شوهرم خدا خیرش بده همش دعاش میکنم اصن نذاشت من ببینم.. 

لباساشو در آورد شام نخورده بود تازه رفت تو توالت تا ساعت 5 صبح همچیو مثل گل شست.. من فقط بیرون هی اسپند دود میکردم و اسپری میزدم.. و وسیله ای میخواست بهش میدادم..