2777
2789
عنوان

کتاب خوانی تو دوهفته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 41 پست
چه جالب  میتونم بپرسم چه کتابیه که انقدر براتون قابل توجه و مهمه؟

من مدتی زیادیه دارک در زمینه قانون جذب مطالعه میکنم کتاب های مختلفی هم خوندم تا الان که رسیدم به کتاب ماوراطبیعی شدن از دکتر جو دیسپنزا خیلی علمی و جالب توضیح داده کلیپاشم از یه کانال دانلود کردم و پابه پای کتابش میبینم خیلی خوبه حالمو خیلی خوب کرده

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کتابی ک تعریفش تو اون تاپیک گفت معجزه شکر گزاری بود ، حالا هر کتابی که دوستان درخواست دادن همه تا ...

لینک دانلود معجزه شکرگزاری نوشته راندا برن

http://dl.ketabesabz.com/ebooks3/up/mojeze-shokrgozari_[www.ketabesabz.com].pdf?

Sonata for a Good Man 
من مدتی زیادیه دارک در زمینه قانون جذب مطالعه میکنم کتاب های مختلفی هم خوندم تا الان که رسیدم به کتا ...

به به چه خوب 

خیلی خوشحالم که به این پست هدایت شدم منم خیلی به مباحث قانون جذب علاقمندم سعی میکنم حتما کتاب رو تهیه کنم و بخونم ممنون از شما دوست عزیز💚

کاربری دوم...
به به چه خوب  خیلی خوشحالم که به این پست هدایت شدم منم خیلی به مباحث قانون جذب علاقمندم سعی می ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی🌹🌹🌹

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

میشه هر کس کتابی که خودش مد نظر داره رو بخونه؟ البته من تابع جمع هستم چون در کل ایده خیلی محشریه

اره حتما ، من تاپیک رو زدم ک فقط شروعش کنیم حالا برای کتاب هر جور خودتون مایل هستید دیگ 🤷‍♀️

اره حتما ، من تاپیک رو زدم ک فقط شروعش کنیم حالا برای کتاب هر جور خودتون مایل هستید دیگ 🤷‍♀️

خیلی خوبه عزیزم

قرار به این صورته که هر شب یه تعداد صفحه مشخصی رو اعلام کنیم که تو اون روز مطالعه کردیم؟یا اینکه همگی تعیین میکنیم که تا فردا مثلا n صفحه بخونیم و حتما تا روز بعد بهش عمل کنیم؟

کاربری دوم...
خیلی خوبه عزیزم قرار به این صورته که هر شب یه تعداد صفحه مشخصی رو اعلام کنیم که تو اون روز مطالعه ک ...

بله یه تعداد مشخص میکنیم طبق کتابی که داریم و شب اگه دوست داشتید یه خلاصه میگید که هم اینطوری پشت گوش نندازیم خدایی نکرده هم اینکه بقیه استفاده میکنن 😂