2777
2789
عنوان

کتاب خوانی تو دوهفته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 41 پست
بله یه تعداد مشخص میکنیم طبق کتابی که داریم و شب اگه دوست داشتید یه خلاصه میگید که هم اینطوری پشت گو ...

خیلی عالیه گلم😍

من ان شاءالله فردا ساعت ۱۰ همینجا اعلام میکنم چی خوندم، چقدر خوندم و خلاصشم میگم🤗🌸

کاربری دوم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه هر کس تو هر زمینه ای که خاست بخونه؟🙄

عزیزم تصمیم بر این شد که هر شب ساعت ۱۰ یه خلاصه کوچیک برای هم از کتابی ک خوندیم میگیم و هر کسی کتابی که مد نظرش بود 😁

انشاا.. که شماهم کنارمون باشی🥰

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر💚💫

من امشب یه فصل از کتاب بنویس تا اتفاق بیافتد رو مطالعه کردم که شامل ۸ صفحه میشد و خلاصه این فصل این بود که هر هدف یا آرزویی در سر دارید اون رو روی کاغذ بنویسید، با این کار حتی اگه اون هدف و آرزو غیر ممکن به نظر برسه راه هایی براتون باز میشه که به راحتی بتونید به مقصودتون دست پیدا کنید چون نوشتن یک هدف باعث متعهد شدن به اون میشه و در نتیجه باعث میشه مدام دنبال راه هایی باشید که بتونید به اونچه که بهش متعهد شدین عمل کنین و به این ترتیب راه های پیش بینی نشده زیادی جلو پاتون قرار میگیره که شمارو در رسیدن به هدفتون یاری میکنه.

اینم بخشی از این فصل:

تا وقتی متعهد نشده ای تردید داری... از لحظه ای که آدمی با تمام وجود متعهد می شود مشیت الهی نیز به کمک او می آید. اتفاقاتی می افتد که در غیر این صورت هرگز نمی افتاد. جریان کاملی از حوادث به نفع فرد شکل می گیرد...

اتفاقات پیش بینی نشده و ملاقات ها و کمک های مادی که هیچکس در خواب هم نمی دید سر راهش قرار می گیرند.

"بنویس تا اتفاق بیافتد اثر دکتر هنریت کلاوسر"

📚📚📚

کاربری دوم...
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر💚💫 من امشب یه فصل از کتاب بنویس تا اتفاق بیافتد رو مطالعه کردم که شامل ...

سلام دوست عزیز شب شما هم بخیر 

خیلی هم عالی 🤩🤩 ممنون از متن عالی ارسالیتون🌻🌻

سلام شب همه دوستان بخیر

من کتاب معجزه شکر گزاری ۱۰ صفحه خوندم و خلاصه :

در ابتدا به معجزه شکرگزاری باور داشته باشیم تا اونو پیدا کنیم ، مثل کودکی که سرشار شادی بودیم و خیالاتمون محدود نبود و باور داشتیم زندگی رو ادامه بدیم . هر کسی اراده کرده بیشتر دریافت کرده و غیر این داشته هاش گرفته شده ، این رازی داره به نام قدردانی . پس قدردان و سپاسگزار باشیم تا بیشتر از حد عطا بشه بهمون ، قدردان نباشیم اون نعمت از دست میدیم . همینطور باید صادقانه و خالصانه باشه تا بهتر جذب بشه

قدرت جذب هر کسی ، هر احساسی ، هر تفکری ک ما داشته باشیم رو به خودش جذب میکنه.

قدرشناسی مثل آهنرباعه و نعمت به خودش جذب میکنه مثل همون ضرب المثل هایی که شنیدیم : از هر دست بدی از همون دست میگیری🤷‍♀️

در بامداد وقتی از خواب بیدار میشید سپاسگزاری کنید که روشنایی صبح رو میبینیم ، برای غذا ، سلامتی ،و ... .

شکر گزاری را هر روز انجام بدید تا نیروی اون رو ببینید ، کسی که سپاگزاری میکنه سلامت و انرژی بالایی دریافت میکنه ، روابط معنا دارتر داره، از همه لحظات خوشی در کنار خانواده و دوست لذت میبره ، پول و سلامتی و شادمانی نصیبمون میکنه و همینطور شغل دلخواه و افزایش موفقیت‌ رو در پی داره .

🛑برای خودمون در نظر بگیریم کجا موفق بودم و شکرگزاری کردم هر جایی که خالی بود و نداشتم جای قدردانی خالیه 🛑

فرمول سپاسگزاری :

۱ _ واژه سپاسگزارم رو در ذهن و زبان بیاوریم و تکرار کنیم۲ _ هر چه بیشتر به سپاسگزاری فکر کنیم قدرشناسی رو بهتر حس میکنیم ۳_ هر چه بیشتر قدرسناس باشیم فراوانی بیشتری میگیریم

در نهایت قدرشناسی یه احساسه پس تمرین نهایی ما احساس کردن اونه 🙏🌻

ادامه فصل یک : تو این کتاب ۲۸ تا تمرین به ما میده که برای ما یک روش زندگی بشود. در این کتاب یاد میدهد که :
چگونه قدرشناسی بکار بگیریم، سلامت و پول و روابط را بهبود ببخشیم ، کوچکترین و بزرگترین خواسته به حقیقت میپیونده ، مشکلات حل میکنه و موقعیت منفی رو تغییر میده.
_۱۲ تمرین آغازین(سرعت قدرشناسی به حرکت درمیاره ): نعمت هایی که دارم و قبلا به من عطا شده است
_۱۰ تمرین (قدرت شکرگزاری):راجب رویا ها و هر چیزی که میخواهم ، باعث میشه به ارزوهام جامه ی عمل بپوشم .
_۶تمرین پایانی (پر شدن ذهن و تمام سلولهام از قدرشناسی): از قدرشناسی برای کمک به دیگران استفاده میکنم و مشکلات حل میکنم و موقعیت های منفی را بهبود ببخشم.
🛑اگر روزی شکرگزاری نکردم سه روز به عقب برمیگردم تا نیروی قدردانی کاهش پیدا نکنه 🛑
تمرین میتونه ۲۸ روز باشه یا سه روز یا ۷ روز باشه . تمرین برای یک هفته یا دو تمرین برای یک هفته هیچ فرقی نداره فقط تغییرش رو در زندگی دیرتر متوجه میشیم .
بعد ۲۸ روز برای افزایش انرژی یا وقتی که نیاز داشتم کتاب را ورق زده و به صورت اتفاقی یک تمرین انجام میدم .
شروع تمرین : در کامپیوتر یا کاغذ هرچه میخواهم به صورت دقیق و با جزئیات به صورت واضح وشفاف مینویسم .(انچه که میخواهم نه راه رسیدن به آن)
برای رسیدن به ارزوها و خواسته ها پس اونا رو مینویسم و لیست تقسیم بندی دارم واسه اینکار
_سلامت و جسم
_کاروشغل
_پول
_روابط
_آرزوهای شخصی
_لوازم مادی
هرچه که میخواهم به زیر مجموعه اضافه کرده و بهشون رسیدم خط میزنمشون😁😍

فصل دوم : موهبت هایم بشمارم (حتی کوچکترین موارد )

هر روز صبح یا در اولین فرصت ده موهبت روزانه ام بنویسم و برای آن قدردان باشم (تمام قدرشناسی ها در یک جا قرار بگیرد )

🛑علت قدرد‌انی مشخص باشه، چرا که عملکرد قدرشناسی به توجه و میزان احساسم بستگی داره🛑مثال: 🌼من بسیار راضی و خوشحالم که ____دارم زیرا______

🌼من برای___بسیار سپاسگذارم زیرا__ و ....

بعد نوشتن به ابتدا برگردم و هرموردی که نوشتم بخونم بعد هر موهبت سه بار کلمه سپاسگذارم رو با احساس خوب بگم .

😍در پایان ۲۸ روز ۲۸۰ موهبت که نصیبمون شده داریم 😍

برای همه چیز میتوانیم شکر گزار باشیم ( خانواده، کار،، دوست ، حیوان خانگی،خورشید ، آب و غذایی که مینوشیم ،هواکه نفس میکشم ، گل، پرنده ، اسمان ، زمین، تک تک اعضای بدن ام ،و .....

لیست از موضوع های اصلی که موهبت هایم در ان تقسیم میشنوند :

🔅سلامت و جسم🔅کار وموفقیت

🔅پول 🔅روابط با دیگران

🔅شور و هیجان🔅شادی

🔅عشق🔅زندگی🔅طبیعت 🔅

🔅اشیا مادی و خدمات🔅و هر موضوعی که خواستم...

بعد شمردن موهبت ها حس بهتری دارم .حتما تمرین فردا را امروز بخوانم .

🛑تمرین شماره یک : ۱_لیست ای از ده موهبت که نصیبم شده

۲_ علت شکرگزاری این ۱۰ موهبت

۳_بعد پایان لیست شکر گزاری هر مورد راخوانده و سپاسگذاری میکنیم .

۴_ سه گام نخست رو ۲۷ روز تکرار میکنیم

۵_ تمرین فردا را امروز میخوانیم

روز دوم : 🔅فکر سازنده🔅

به موهبت هایی که دارم و هر فردی مقدار زیادی از اون داره فکر میکنم .(فقط فکر مثبت و خوب)

مثلا یکی از موفقیت هام رو در ذهنم مرور میکنم و از اینکه بهش رسیدم شکرگزاری میکنم و سپاس گزاری و سپس هدف های دیگر .

وقتی میخوام بخوابم افکارم متمرکز میکنم و بهترین اتفاق در طول روز که برام رخ داده بیاد میارم و سپاسگذاری میکنم . این تمرین ۲۶ شب اینده انجام میدم .