2777
2789
عنوان

بچه ها شمابااین شوهرچیکارمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 45 پست
منم یه دوست داشتم پسرای هیکل خوشگل میدید اب دهنش میرفت..چادری هم بود..ازدواج که کرد زندگیش طولی نکشی ...

مبگم که چه مرد چه زن بعضیا هستن تنوع رو دوس دارن ما هم همسایه داشتین با اینکه دو تا پسر داشت با چند تا پسر در ارتباط بود خونش هم میومد شوهرش فهمید طلاقش داد

منم یه دوست داشتم پسرای هیکل خوشگل میدید اب دهنش میرفت..چادری هم بود..ازدواج که کرد زندگیش طولی نکشی ...

دست خود آدمم نیس بگی زاتش اینجوریه فلانه به زات اینجور چیزا نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشت وطلاق عاطفی گرفتیم ولی رابطه داشتیم فقط انگار دوتادوستیم تاالان که دخترم ۲سالشه تواین دوسال داخل ماشینش انواع واقسام لوازم س ک س قرص واسپری وکاندم و...پیداکردم توگوشیش چت باخانوما وانواع کانال های سک س ی یعنی روش نمیشه پیش کسی بازکنه تلگرامشومنفجره 

یه روزازبیرون اومدم خونه دیدم زن طبق پایین که مجرده تنهاس ازبالا باحالت ژولیده پولیده اومدپایین رفتم چندوقت تونخشون دیدم بله توپارکینگم مچشونوگرفتم 

یه روزازبیرون اومدم خونه دیدم زن طبق پایین که مجرده تنهاس ازبالا باحالت ژولیده پولیده اومدپایین رفتم ...

وااا پ همون موقعرنگفتی ژولیده ازطبقه من هومده چیکارمیکرده؟

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست