بچع ها من ی هفته خونه پدرم قهر بودم الان ی ده روزی میشه ک اومدم از اون موقع خواهرشوهرام باهام بدشدن و رابطشونو قطع کردن وهمش استوری تیکه دار میزارن حالا امروز مادرشوهرم خونمون بود خواهرشوهرم زنگ زد گفت شام تو با داداشم بیا فقط اسم شوهرمو اورد باز ب شوهرمم زنگ زد گفت بیا دیگه اینا الان رفتن واسه شام خونش خیلی ناراحت شدم ولی ب رو نیاوردم حتی شوهرمم ب احترامم نگفت نمیام الان چ رفتاری با شوهرم داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مثلا من بودم هماهنگ میکردم هر وقت شوهرم خونه هست خواهرم يا مادرم زنگ بزنن تنها بگن بیا منم برم. ولی خب تو نمیتونی این کار کنی زندگیت باز خراب میشه. به نظرم فعلا حساسیت نشون نده سر و صدا نکن تحمل کن ببینیم چی میشه
اول اینکه شوهر شما نباید میرفت به شوهرت بگو دوست داری خانوادم منو دعوت کنن بگو خودت تنها بیا شوهرت نیاد زن وشوهر شریک زندگی همدیگه ان نباید پشت همو خالی کنن. میشه یه سر به تاپیک منم بزنین لطفا