2777
2789
عنوان

بنظرتون نارحتی من از خواهرشوهرم و شوهرم بی دلیله

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 94 پست
بنظرت بهش چی بگم البته هیچوقت الویتش نبودم بعد جلو من گفت میخوام باز برم دکتر فکر کرد من خرم حالیم ن ...

بگو اگه تو برا من احترام قائل شی

دیگرانم به تو نگاه میکنن و یاد میگیرن

بگو من مشکلی با خواهرت ندارم

ولی مار امشبش خیلی ناراحتم کرد

و فکر میکردم تو هم به خاطر بی احترامی به من

نمیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پشت خواعراش خیلی بد و بیراه گفتی و حرف زدی ،،،شوهذت هم وقتی قهر بودی رفته به مادرش یا خواهراش گ ...

نه من حرفی نزدم ب شوهرم عقط اونا پشت سرم حرف زدنم به شوهرم گفتم اونم مثل همیشه گفت ب من ربطی نداره😏

حتما پشت خواعراش خیلی بد و بیراه گفتی و حرف زدی ،،،شوهذت هم وقتی قهر بودی رفته به مادرش یا خواهراش گ ...

دقیقا خانما فکرمیکنن شوهراشون راز دارن😁

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
شوهر،خواهر شوهر و مادرشوهرت خیلی بی عقلن

بهتره بگیم بی شرف آن اتفاقا عقل دارن اینکار کردن دختره رو بسوزونن از عمد اسی باید بهش بفهمونه بدون اونا شاد تره تا اونا بسوزن

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

بنظرمن هرچی بگی بدتر میشه اونا میخوان فقط تو رو بسوزونن و عکس العملت رو ببینن. میخوان دوباره قهر کنی.

یه هفته نبودی شوهرت کاملا طرف اونهاست فعلا سکوت کن.

بذار امروز بگذره بعد ذره ذره زندگیتو تغییر بده. 

من در جریان تاپیکت هستم. 

اگه مثلا من بودم هماهنگ میکردم هر وقت شوهرم خونه هست خواهرم يا مادرم زنگ بزنن تنها بگن بیا منم برم. ولی خب تو نمیتونی این کار کنی زندگیت باز خراب میشه. به نظرم فعلا حساسیت نشون نده سر و صدا نکن تحمل کن ببینیم چی میشه 

اول اینکه شوهر شما نباید میرفت به شوهرت بگو دوست داری خانوادم منو دعوت کنن بگو خودت تنها بیا شوهرت نیاد زن وشوهر شریک زندگی همدیگه ان نباید پشت همو خالی کنن. میشه یه سر به تاپیک منم بزنین لطفا

همون لحظه ب شوهرت میگفتی بدون من‌میخای بری ؟مردا هم ک‌معمولا اسون گیر هستن بهت میگف تو هم پاشو بیا...بعدم‌میرفتی و خاهر شوهرت ب شدت حالش گرفته میشد

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

اگه زانو غم بغل بگیری یا جواب بدی و ناراحت باشی نقطه ضعف دستشون میدی پس شاد باش تا قهوه‌ای بدن و خواستی دعوت کنی خواهر شوهرت رو دعوت نکن 

یا خونه پدرت دعوت شدی تنها برو بگو تورو دعوت نکردن