2777
2789
عنوان

بنظرتون نارحتی من از خواهرشوهرم و شوهرم بی دلیله

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 94 پست
ب حرفم گوش نمیده چون خانوادش الویتشن

شوهر منم اول و اخر مادر و خواهرش بودن حالا مادرشم سومین شوهرش بود ۲۴ ساعته مارو تنها میزاشت میرفت شهرستان بغل مامان جونش ...هیچ اهمیتی نمیداد ما مریض بشیم بچه چیزی بخواد ...من جدا شدم ازش الان من و بچم خونه خودمونیم و اونم بغل مامانش..با ۳۵ سال سن ...

عزیزم ب نظر من اصلا ب روی خودت نیار... 

تو هم مامانت اینا رو دعوت کن... 

ب نظرم شماره خواهر شوهراتم حذف کن ک استوری شون رو نبینی، برا خودت برنامه بچین کلاس موسیقی و ورزش و... فقط با پیشرفتت میتونی بسوزونی اونا رو

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا قهر کردی ببخشید قهر فقط آدمو سبک میکنه  

عزیزم من واسه قهر خونه پدرم نرفتم خونه پدرم بحثمون شد همونو بزرگ کرد منم لج کردم ی هفته نیومدن ایناهم همجا رو پر کردن ک عروسمون واسه قهر رفته

خو بهش چی بگم ب شوهرم ک بدونه

بگو بی احترامی به من ،بی احترامی به خودته !!!،من انتخاب توام ،خواهرت بهتر بود اینطوری دعوت نکنه 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

عزیزم اصلا دعوا با شوهرت نکن بدتر اونا خوبه میشن تو بده خونسردی خودتو حفظ کن...حالا تو هم میرفتی چیزی نمیشد...بزار تیکه های خودشونو بندازن...شما هم استوری کن کسی که از واقعیت خبر نداره قضاوت نباید بکنه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

شاید الکی قهر کردی

هیچوقت قهر نرو خونه پدرت

بمون خونه خودت حتی اگه قهری

وقتی قهر میری بود و نبودت دیگه فرقی نمیکنه

اگه اونجا بحث کردی ک بهت بگم اشتباه کردی ،چرا پیش بقیه مشکلاتتو جار میزنی

جلو همه خودتو ارووم و صمیمی نش.ن بده با شوهرت حتی اگه دعوای شدید کردید

نمیشه چون دعوا میشه ولی میخوام با سیاست بهش بگم ولی نمیدونم چی بگم

سیاست رو ادمای بیشعور تاثیری نداره 

مگر اینکه انقدر اخلاقتو خوب کنی انقدر باخانوادش صمیمی بشی بعد سالها میفهمه تو چ فرشنه ای هستی

خب من ده ساله وقتی همو دعوت میکنیم نه اونا اسم منو میارن نه من اسمه اونارو بیخیال بهتر میرفتی باشوهرت تو دیگه بزرگ شدی سعی کن حساس نباشی که به نفعه اوناست ولی تلافی کن توام

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
ب حرفم گوش نمیده چون خانوادش الویتشن

حتما به شوهرت پشت خواعراش خیلی بد و بیراه گفتی و حرف زدی و گله کردی و اینا 

،،،شوهرت هم وقتی قهر بودی رفته به مادرش یا خواهراش گفته که آره فلانی اینجوریه ،،،اینجوری میگه ،،،،اینجوری لج می‌کنه باهاتون،،،میگه خواهرت فلان کرد 

صدرصد همین بوده و ناراحتی شون بیجا نیست و هرکس هم بود کینه می‌گرفت و ناراحت میشد ازت