2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دهم نه یازدهم ن نوبت اول دوازدهم فقد و فقد پایانی دوازدهم مهمه تو کنکور و تاثیراتش

سلام واقعا قوت قلب گرفتم 

آخه خیلی همه میترسونن که معدل مهمه! 

من معدلم تا دهم بیست بود یازدهم ۱۹.۳۹ دوازدهم ۱۸.۷۶بهداشت قبول شدم ربطی به معدل نداره...من استرس داش ...

سلام وایییییی چه عالی 

خوب خداروشکر 🤲🏻

بهداشت هم خیلی عالیه 

سلام واقعا قوت قلب گرفتم  آخه خیلی همه میترسونن که معدل مهمه!

نه عزیزم من خودم یازدهم اصلا معدل این دو سال برام مهم نیس اینا الکی میگن ک بخونیم خراب نکنیم ولی اصلش اینه ک تست زنیت خوب باشه توی دروس معدل زیاد مهم نیست

سلام وایییییی چه عالی  خوب خداروشکر 🤲🏻 بهداشت هم خیلی عالیه

مرسی گل من...اره من بااینکه خیلی خوب نشدم ولی عاشق بهداشت محیط و محیط زیست واینام...

The moon can't be yours, if you fear the height of the sky!🌙🌙
نه عزیزم من خودم یازدهم اصلا معدل این دو سال برام مهم نیس اینا الکی میگن ک بخونیم خراب نکنیم ولی اصل ...

اوکیه پس منم بهش اهمیت نمیدم 

همه تلاشم رو میکنم منتها نتیجه رو نمیبینم برا همین همش کارم شده گریه دیگه برام مهم نیست هرچی شد شد