2777
2789
عنوان

همزاد

51 بازدید | 3 پست

سلام ببخشید کسیو میشناسید بتونه همزاد رو دفع کنه واقعا دارم اذیت میشم با هرکی وارد رابطه میشم به مرور سرد میشم اونم سرد میشه همش عصبیم پرخاشگرم مدام دست و پاهام سرده ببخشید ولی توی خواب احساس میکنم یکی داره تهم تجا...وز میکنه بعضی اوقات که از خواب بلند میشم تمام بدنم درد میکنه

من از همزاد چیزی نمیدونم ولی اگر کسی که مدام با شما هست مثل همسایه یا دوست که می تونه بهت دست رسی داشته باشه دعاهایی برات گرفته از خوابت میگم حتما نماز بخون حتما بخون وسعی کن کمی رابطه نداشته باشی با کسی به خودت استراحت بده وتو نماز لعنت بفرست به کسی که این کار و با شما میکنه حتما خوب میشی

من از همزاد چیزی نمیدونم ولی اگر کسی که مدام با شما هست مثل همسایه یا دوست که می تونه بهت دست رسی دا ...

خدایی نماز میخونم اما نمیدونم چرا حالم بده مدام از روزی که احساس میکنم تو خواب بهم تجاوز میشه از پسری که با تمام وجودم عاشقشم سرد شدم اصلا نزدیکش نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.