2777
2789
مبدونم چون من با حالت طنز گفتم.... منظورم اینه که اگر ازدواج نکردی زمانش فکر کن چرا داری جواب مثبت ...

ازدواج کردم تازه الانم فکر میکنم واسه چی جواب مثبت دادم نمیدونم چرا و کلی ب خودم خندیدم چون اون موقع دوسش نداشتم با منطق قبولش کردم چون شرایطش خوب بود ولی الان دوسش دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نرسیدم  خداکنه اگه خیرمه بهش برسم  الان همنجور مثل سابق دوسش دارین ؟؟ خوشبختیتون ...

مرسی یه سری اتفاقات افتاد که اون شور و عشق کمتر شد..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
منم گفتم که بخندین. باور کن اصلا روش نمیشد نگاه تو صورتم کنه. گفتم این از اون چشم پاکهای واقعیه. من ...

ایشالا درست میشه توکل کن ب خدا همه اشتباه دارن معصوم نیست هیشکی ایشالا میذاره کنار 

ازدواج کردم تازه الانم فکر میکنم واسه چی جواب مثبت دادم نمیدونم چرا و کلی ب خودم خندیدم چون اون موقع ...

مشکل اینه من حتی با منطق هم جور در نمی آمد....اون موقع در شرایط سخت روحی بودم .....اگر شرایط نرمال بود ......چند ماه بعد پشیمون شدم ولی خوب چه فایده

البته خیلی چیزا هم بعدش پیش آمد اینکه حتی به قولهایی که دادن هم عمل نکردن 

ما تومحل کارمون اولش دعوامون شد تقریبا تو برخوردای اول 😑بعد اینقد همسرم رفتارش عوض شد ودلبری کرد وا ...

عشق سریالی خداروشکر😍

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
چشاش و خندش جذبم کرد تو اولین نگاه بعد که صحبت کردیم اخلاقش و دیدم رسما عاشقش شدم 

من خودم شیفته صداش شدم لفظ قلممممم شدید ن اینکه ادا و فیلم باشه ها مدلش بود😅

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
سخته ادم پا بزاره رو دلش 

خیییییییلی 

من فقط تو فیلم ها دیده بودم 

تا اینکه خواستگار سنتی اومد نه که بخوام زود ردش کنم 

ولی وقتی حرف زد خواستگارم برام هیچ جذابیتی نداشت 

فقط گریه میکردم 

کارم شده بود گریه 

فقط عشق سابقم میخواستم 

نه اینکه عقلم کار نکنه 

بالاخره باید ازدواج کنم