2777
2789
والا چی بگم فک کردم واسه آوايل اینجور بوده ایشالا درست میشه توکل بخدا همه مشکل دارن هر کسی ب یه نمی ...

۱۴ساله ازدواج کردم .....تنها امیدم بچه هام هست همین وگرنه خوشبختی که تا الان نیومده از این به بعد هم نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یااااا خدااااااا چقدر خدا بهت رحم کرد! چی شد که ردش کردی؟

آره واقعا

هر ۶ ماه یه بار میومد خواستگاری یه دور میزد میرفت،خاک علم تو سرش آخرین بار که اومده بود خواستگاری 1 کیلو شیرینی هم نیاورده بود،آسمون جل بود حتی جورابم نپوشیده بود، زنداداش خرم این عتیقه رو برام پیدا کرده بود،دیدم همه تو مراسم لالن گفتم میخوام باهاش حرف بزنم ،بهش گفتم ببین من با سیگار و..مخالفم و باید خرجی بدی و....

یه پوزخند زد و فرداش زنداداشم زنگ زد دادو بیداد چرا بهش اینجوری گفتی  حالا میخوان برای بله برون بیان

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
الانم همینجوری؟ 

اوهوم! الان عااااشقشم. زندگی بدون بالا پایین و قهر و نازکشی محاله! دل شکستن داره! خودخوری و ناراحتی و تفاوت افکار داره. ولی پخته میشیم. 

نه فقط من

ایشونم هم🤭

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
آره واقعا هر ۶ ماه یه بار میومد خواستگاری یه دور میزد میرفت،خاک علم تو سرش آخرین بار که اومده بود خ ...

خوبه خودت عقل داشتی.

الهی شکر 

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!