2777
2789
صداشو خیلی دوست داشتم بچه ها خواهش میکنم برای مادرم دعا کنید خدا یه راهی پیش پامون بذاره که درمان ب ...

خدا سلامتی بده غصه نخور خوب میشن🙏

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
🤦‍♀️😂😂😂اولشو خوندم کیف کردم

والا!!!

خودمم به نگاه پاک انقدر حساسم. واقعا عاشقش شدم.

بعد فهمیدم به کاهدون زدم😅😂

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقش امیدواریش

خندیدنای همیشگی ش

روحیه امید ورزی

ظاهر خوبش

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

میدونی من همیشه مردایی دوست داشتم که خالکوبی نداشته باشن ومومشکی باشن واینا یه دفعه به خودم اومدم دیدم عاشق یه پسره موبور وخالکوبی دار شدم😂خیلی مسخرست که اون حتی نمیدونه من عاشقشم وفقط من چهارسال از زندگیمو به پاش ریختم وخدا حتی بهم یه توجه نکردم به گریه های سره سجادم توجه نکرد واین بدترین حسه دنیاست بد ترین

ایشالا درست میشه توکل کن ب خدا همه اشتباه دارن معصوم نیست هیشکی ایشالا میذاره کنار  

آخی

چه دلداری خوبی دادی.

منکه تقریبا ازش امیدم بریده شده. ولی هنوزم به معجزه خدا امیدوارم

خدا سلامتی بده غصه نخور خوب میشن🙏

ممنونم.گلی 

ان شالله

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
آخی چه دلداری خوبی دادی. منکه تقریبا ازش امیدم بریده شده. ولی امیدم هنوزم به معجزه خدا هست

توکل کن ب خدا مطمئن باش خدا کمک میکنه و همیشه بگو خدا هرچی خیره همون پیش بیاره برات

والا!!! خودمم به نگاه پاک انقدر حساسم. واقعا عاشقش شدم. بعد فهمیدم به کاهدون زدم😅😂

من یه خواسگار داشتم رفتیم تو اتاق با هم حرف بزنیم،سرشو انداخته بود پایین هعی هرق پیشونیشو پاک میکردو....

به خواهرم گفتم نمیدونی این بشر چقدر خجالتی و....

چند سال بعد که ازدواج کرد فهمیدم ترتیب یه دختریو داده میخواستن اعدامش کنن😹😹😹

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
توکل کن ب خدا مطمئن باش خدا کمک میکنه و همیشه بگو خدا هرچی خیره همون پیش بیاره برات

حتتتما

ممنونم مهربون 

تو هم دعام کن

به نظرت اگر راضی بودم اینطوری حرف میزدم.....

والا چی بگم فک کردم واسه آوايل اینجور بوده ایشالا درست میشه توکل بخدا همه مشکل دارن هر کسی ب یه نمی هست فک کنم تنها مشکل سخت خیانت یه مرده شاید بقیه مشکلات قابل حل باشن امیدوارم ک بخت باهات یار باشه  و خوشبخت شی

من یه خواسگار داشتم رفتیم تو اتاق با هم حرف بزنیم،سرشو انداخته بود پایین هعی هرق پیشونیشو پاک میکردو ...

یااااا خدااااااا

چقدر خدا بهت رحم کرد!

چی شد که ردش کردی؟