2777
2789

قرار دارم خواستگارمه ولی همو دوست داریم البته اون بیشتر خواهان منه چهارماه همو میشناسیم 

من امروز میخام یه کلاه روسی سفید بزارم سرم آرایش هم در حد رژ و ریمل و خط چشم باریک قرار هم کافی شاپ گذاشته حالا به نظرتون من پول کافی شاپ حساب کنم ؟ بعد یه کادو هم برام گرفته قبول کنم و بگم مرسی زحمت کشیدی بعد چون کادو داده من پول کافه را حساب کنم یا منم هدیه بدم نمیزارن بدون شام خونه بیام شامم خودم حساب کنم چون کادو داده ؟

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدیه داد قبول کن چون دیگه تدارک دیده ، زشته نگیری

پول کافه و رستورانم سعی کن حداقل دنگ خودتو حساب کنی ک نگه این آویزونه

هنوز همه ی چیز هایی که نیست، در یادِ من است..
اوووو همش فکر پس دادنی اگ خواستگارته ‌وظیفشه در هرصورت پسر باید حساب کنه و ناز بکشه

دوست ندارم آویزون بشم مثل دخترای الان تا وقتی زنش نیستم باید دنگی باشه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

نه مشاورا میگن از نشونه های جنتلمنی یه مرد اینه که نزاره خانم دست به جیب بشه الکی عادتش نده بزار بدونه رفتار درست چیه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.