2777
2789
عنوان

مصاحبه برای شغل منشی کلینیک

287 بازدید | 12 پست

سلام امروز جایی دارم میرم مصاحبه برای کار میشه راهنمایی کنید چجوری صحبت کنم که منو قبول کنن خیلی به پولش احتیاج دارم دعاتون میکنم

مسلط حرف بزن با اخلاق باش و با اخلاقق

سلام هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکات مهم 

1.گوشی سایلنت 

2.ظاهر آراسته ‌: یعنی لباس ها اتو کشیده، ادکلن بزن، آرایش هم ملیح داشته باشی بهتره

3.اعتماد به نفس داشته باش

4.لحن صحبتت نه خیلی خشک باشه نه خیلی صمیمی. دوستانه و مودبانه. نه تند صحبت کن نه آروم 

نکات مهم  1.گوشی سایلنت  2.ظاهر آراسته ‌: یعنی لباس ها اتو کشیده، ادکلن بزن، آرایش هم مل ...

حالا من دیروز صورتمو مزونیدلینگ کردم باید پماد بزنم چیکار کنم 😞اینم وقت و امروز تعیین کرده خواستم تغییر بدم گفتم ناجوره چیکار کنم درمانده شدم

خوشگل کن برو . مسلط حرف بزن. 

عزیز من دیروز صورتمو مزونیدلینگ کردم باید پماد بزنم چیکار کنم 😔 درمانده شدم نمیشد وقتمم تغییر بدم اگه امروز هم نرم وقتم میسوزه چیکار کنم از طرفی نمیشه پماد هم نزنم صورتم میسوزه