2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بهش فکر نکن وقتی بهش فکر نکنید بچه دار میشید این از نظر روانپزشکی هم ثابت شده خانمی دکتر رفتید ...

تنبلی تخمدان دارم شدید الان یه عالمه وزن کم کردم دکتر قبلیم منو دوسال برد اورد هیچی به هیچی حالا یجا دیگه وقت گرفتم برم 

تنبلی تخمدان دارم شدید الان یه عالمه وزن کم کردم دکتر قبلیم منو دوسال برد اورد هیچی به هیچی حالا یجا ...

ببین عزیزم خانه باغ هستم توی روستا نت خیلی ضعیف هستش واذیت میکنه ان شاا...تا فرداشب میریم خانه امون توی شهر

بهم درخواست دوستی بده چندتا کار بهت بگم انجام بده ان شاا...بچه دار بشید عزیزم

خودم نتونستم بهت درخواست بده خانمی

ان شاءالله به زودی مادر بشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
الهی عزیزم منم دوساله اقدامم هر ماه پریود میشم کلی غصه میخورم

خب دکترتو عوض کن.

من یه دکتر خوش دست میشناسم که همین جا معرفیش کردند مشاوره گرفتم ازش خیلی باحوصله ست.

هزینه ویزیتش هم۳۰ تومنه.

هرلحظه هم آنلاینه

اینم پیجش fariba.rahimi.midwife@

خب دکترتو عوض کن. من یه دکتر خوش دست میشناسم که همین جا معرفیش کردند مشاوره گرفتم ازش خیلی باحوصله ...

ممنون عزیزم سر میزنم ولی دکتر من یکی از بهترین‌های کرجه اخه همه چی ما کاملا اوکی هست فعلا رفتم سنتی اونم آزمایش و سونوهامونو دید خیلی تعجب کرد گفت اینا که عالیه ولی نمیدونم چرا نمیشه حالا دارم رحممو با گیاهی یکم تقویت میکنم تا ببینم خدا چی میخواد