2777
2789

تازه فهمیدیم باردارم 

از یه طرف شوهرم ذوق میکنه از یه طرف میگه نمیخوام

از بچه دار شدن میترسه

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه 

شاید شخصیتش جوریه که از تغییر می‌ترسه برای همین از بچه دار شدن و تغییر شرایط زندگی میترسه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
حق داره بترسه چون خیلی مسئولیتش سنگینه  اما باهاش حرف بزن و آرومش کن بگو که حالا که خدا داده ب ...

گفتم ولی میگه فردا بزرگ شه چیکار کنم پسر شه معتاد نشه دختر شه خراب نشه از آینده اش میترسه

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

دیگه الان که وقت پرسیدن و فکر کردن راجع به خواستن و نخواستن نیست 

هرچند یه مقدارش طبیعی 

هنوز نمیتونه زندگی با بچه رو تصور کنه 

و احتمالا نگرانه 

زیاد بهش گیر نده 

بچه که بیاد میبینه که بیشتر از هر کسی میخوادش

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.