بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا یبوست مامان بزرگم یه درمان داره ولی میترسم بگم خانما بریزن سرم دخترم ۷ ماهشه اولش یبوست داشت امتحان کردم عالی بود .مامان بزرگم میگه قدیما اینجوری میکردن بچه همه ی کثیفی و میکروبای روده و معده ش خارج میشده.اگه خواستین تا بگم ...
برا یبوست مامان بزرگم یه درمان داره ولی میترسم بگم خانما بریزن سرم دخترم ۷ ماهشه اولش یبوست داشت امت ...
بگو عزیزم یه بار چند روز دستشویی نکرد بردمش دکتر دکتر گفت باید تخلیه بشه مدفوعش با دستگاه منم ترسیدم اومدم خونه و فردا صبح با گریه و زور بالاخره دستشویی کرد خواهش میکنم بگو
یه کم خاکشیر با اب جوشیده سرد شده خیس کن مثلا درحد یه قاشق چایخوری . یه قاشق چایخوری کره محلی ک کمی هم پودر شکر برای طعمش همه رو خوب مخلوط کن یا اول صبح یا غروب تا سه روز مرتب بده بخوره این قشنگ هرچی تو روده و معده هستو تخلیه میکنه .میوه زیاد بده البته موز کمتر ولی سیب و گلابی زیاد بده بهش تو غذاهاش کره بنداز تا چرب باشه غذاش و حالت خشک و چسبنده نداشته باشه .