2777
2789
عنوان

نوزاد هشت ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم حتما میبرم دکتر 

برا یبوست مامان بزرگم یه درمان داره ولی میترسم بگم خانما بریزن سرم دخترم ۷ ماهشه اولش یبوست داشت امتحان کردم عالی بود .مامان بزرگم میگه قدیما اینجوری میکردن بچه همه ی کثیفی و میکروبای روده و معده ش خارج میشده.اگه خواستین تا بگم ...

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

برا یبوست مامان بزرگم یه درمان داره ولی میترسم بگم خانما بریزن سرم دخترم ۷ ماهشه اولش یبوست داشت امت ...

بگو عزیزم  یه بار چند روز دستشویی نکرد بردمش دکتر دکتر گفت باید تخلیه بشه مدفوعش با دستگاه منم ترسیدم اومدم خونه و فردا صبح با گریه و زور بالاخره دستشویی کرد خواهش میکنم بگو 

میشورم ولی باز اینجوریه 

یه موقع بخاطر زیاد شستن پوست بدن خشک میشه وبعد  خارش ایجاد می‌کنه با یه کرم مناسب بدنشو چرب کنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

یه کم خاکشیر با اب جوشیده سرد شده خیس کن مثلا درحد یه قاشق چایخوری . یه قاشق چایخوری کره محلی ک کمی هم پودر شکر برای طعمش همه رو خوب مخلوط کن یا اول صبح یا غروب تا سه روز مرتب بده بخوره این قشنگ هرچی تو روده و معده هستو تخلیه میکنه .میوه زیاد بده البته موز کمتر ولی سیب و گلابی زیاد بده بهش تو غذاهاش کره بنداز تا چرب باشه غذاش و حالت خشک و چسبنده نداشته باشه . 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

با چه کرمی چرب کنم خوبه 

من خودم امتحان نکردم ولی یکی بهم میگفت با روغن زیتون و روغن حیوانی خیلی خوبه 

حتی توی همین سایت فکر کنم یه خانمی میگفتن برای سوختگی پای بچه روغن حیوانی خیلی خوبه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.