2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوایل که زایمان کرده بودم چون شیرم کم بود به بچم میدادم 

تو روز ۳ مرتبه هر دفعه ۳ واحد میدادم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

به عنوان میان وعده بهش میدادم فقط روزی دو بار

من یه دونه شیشه گرفته بودم مارکش یادم نیست الان زیرش باز میشد باعث میشد بچه نفغ نکنه خیلی خوب بود چون از دو طرف باز میشد شستنشم راحت بود

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
از روزی که به دنیا میاد یکبار درمیون هردورو بده. من سیمیلاک میدم

شیشه شیر که میخرین مثلا مخصوص صفر تا 6 ماه، بعدش سرش و سوراخ میکنین یا فقط پر میکنید میدین، راستش من سر بچه اولم یاد نگرفتم چطور شیر خشک بدم همیشه برام سوال بود

من آپتامیل دادم

الان فقط تو حریره بهش شیر خشک میدم 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
ازاول جفتشو دادم الان ۱۸ ماهشه ببلاک دادم ازاول  یکی درمیون با سینه بده

کوچولوتون چند کیلوئه؟

شیشه شیر که میخرین مثلا مخصوص صفر تا 6 ماه، بعدش سرش و سوراخ میکنین یا فقط پر میکنید میدین، راستش من ...

این جدیدا که اومده خودشون سوراخ دارن و اندازه ی سن بچه س.مثلا یک قطره واسه صفرتا ۴ماه اینطوراس

دوقطره واسه بزرگترا

سه قطره ۴قطره هم هست

من یک قطره میدادم به نوزادم.ولی چون نارس بود همش خوابش میبرد وسط شیر.من دوقطره گرقتم‌که حجم بیشتر بره تو معده ش.ولی خب گاهی میپره تو گلوش.

تورو سننه قربونت برم!!!!