2777
2789

سلام هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

از وقتی یادم میاد دندون همش پر میکردم😕

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

من به خاطر بي پولي دوتا از دندونام كه ميشد با عصب كشي پرشون كنم تو سن كم كشيدم لعنت به پدر مادري كه بي فكر بچه ميارن بي پولن و دندون بچشونو به جاي اينكه درست كنن ميكشن الانم چندتا خراب دارم 

هيچ