2777
2789
حاظر

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته شهرت ذر این زمینه ندارم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

تلفن خونه را میکشم یا اگر کسی به گوشیم زنگ بزنه میخواد بیاد خونمون یکجوری که ناراحت نشه کنسلش میکنم چون حوصله جمع کردن خونه شلوغم و ندارم.میشه بگید چکار کنم که از این حالت در بیام؟؟؟؟؟
روییجون سلام خودم هم شهرت ندارم ههههههههههههخخخخخخخخخخ یعنی به کسی این اجازه را ندادم که بنامم شلختگی و تنبلی اضافه کنن.معمولا وقتی مهمون دارم همه جا را قبلش تمیز میکنم ولی الان ها دیگه حوصله مهمونم ندارم
سفید جان من همیشه دختر زرنگی بوده و هستم اما اوایل بارداری به خاطر ویار خیلی بد حال بودم و روز به روز

اوضاع و احوال خونه ام بهم ریخته میشد این شد که نشستم یه برنامه برای هر روزم نوشتم و باعث شد که هر روز

یک قسمت کوچکی از خونه رو تمیز کنم کم کم خونه ام تمیز و روبه راه شد و حالا دیگه تمیز کردنش خیلی کم وقت می گیره

در مورد قبلش هم خونه ام همیشه تمیز بود چون هر چی برمی داشتم سر جاش می زاشتم فورااااااااااااااااا

بعد هم برای تمام وسایل ها یه جای مخصوص در نظر گرفتم هیچ چیزی توی خونه ی ما بدون جا و مکان مخصوص نیست

این جوری موقع جمع و جور کردن گیج نمی شم حتا اگه بخوام برم تو آشپز خونه یه لیوان اب بخورم هر چی که مربوط

به اشپز خونه هست رو سر راهم با خودم می برم این جوری کارم سبک می شه و زود همه چی سرچاش قرار می گیره
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .