2777
2789

من به جز اینکه بارداری اولم پوچ بود .دوتا سقط دیگه هم داشتم یکی 7هفتگی .یکی هم5هفته.دومی که سقط شد سریع رفتم زایشگاه طرف گفت اصلا دهانه رحمت باز نشده.بعد اون دکترا تشخیص دادن که غلظت خون دارم بایدهروز آمپول بزنم تو بارداری.الان 23هفتم.چند روز پیش رفتم دکترم که خودش هو سونو می‌کنه.هر چی می گفتم فقط می‌گفت باید سونو کنم.بعدشم چون تو چند تا سقط داشتی هر دوهفته باید بیایی سونو واژینال من طول سرویکستو اندازه بگیرم.منم گفتم باید با شوهرم مشورت کنم.شوهرمم شدیداً با سونو واژینال مخالفه.میگه یعنی تا آخر بارداری باید هر دوهفته بری؟اگه بچه مشکل نداشته باشه اینا مشکل دارش میکنن.منم چند روزه دارم از استرس میمیرم آخه چهار سال بیشتره دارم بدبختی میکشم میگم نکنه اتفاقی بیوفته.کسی بوده مثل من باشه و بچه اش سالم دنیا بیاد؟یعنی شما هم که سقط داشتین دائم سونو واژینال میرفتین؟تو رو به خدا اگه تجربه ای دارین بگین حالم خوب نیست اصلا.میترسم به شوهرم اصرار کنم مشکلی پیش بیاد بگه تقصیر تو بود😔😔😔😔

💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوست من ۴ بار سقط داشت .  الان شکر خدا هفته ی ۲۱ هست  سونو واژینال هم نمیره  خ ...

واقعا .چه خوب.یه جوری این دکتر گفت که حتما باید بیایی خیلی ترسیدم .گفتم نکنه همه میرن من بعد به مشکل بخورم.عزیزم می‌دونی مشکل دوستت چی بود؟

💖
چقدر آرومم کردی.ممنون که وقت گذاشتی اومدی جوابمو دادی .از ته دلم برات دعا کردم.💖💖

فدات عزیزم نگران نباش.من غلظت خون داشتم امپول زدم وآسپرین خوردم والبته من سرکلاژهم شدم چون سپتوم رحمم رو برداشتم.درکل استراحت مطلق اگه میتونی بکن یا کلا احتیاط کن.توکل بخدا زودی میاد بغلت تموم استرسا یادت میره

واقعا .چه خوب.یه جوری این دکتر گفت که حتما باید بیایی خیلی ترسیدم .گفتم نکنه همه میرن من بعد به مشکل ...

خانمی دوستم پنج سال بود چهار بارداریش سقط شد . نمیدونم علتش چی بود ولی پنجمین بارداری هفته پنج اینا بود بازم خونریزی داشت . دکترش گفته بود این نمی مونه

اینم دلش شکسته بود گفته بود موندن نموندنش رو شما تعیین نمیکنی خدا تعیین میکنه 

و از فرداش دکترش رو عوض کرد ، دکتر جدیده بهش گفته بود چرا بتو آسپرین داده بوده آسپرین رقیق کننده اس خونریزیت بیشتر میشه . خلاصه خدا خواست و این بچه موند الان هفته ی ۲۱ هست . نه اتفاقا اصلا سونوگرافی اضافه نمیره ‌. حتی هفته ۱۵ بود منو دوستام اصرار کردیم برای مشخص شدن جنسیت برو سونو ، گفت نه نمیرم منتظر میمونم تا هفته ۱۸ . خلاصه خانمی پیشنهاد من اینه دکترت رو عوض کنی . بعضی دکترا با سونوها قرارداد دارن و سهم میگیرن الکی زیاد میفرستن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
ممنون عزیزم.برام دعا کن بچم سالم بیاد بغلم

خانمی دو ماه آخر سال که خیلی زود میگذره . عید هم بگذرونی دیگه تموم میشه این انتظار 😉🌺🌿 خیالت راحت خدا بهت یه بچه ی سالم و خوشگل و مامانی هدیه میده 😘🌿💚🌸💚❤️

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️