سلام .من تازه وارد این سایت شدم .من سه سال هست که با شوهرم رابطه دارم ۲ سال تو عقد ۱ سال هم که تازه ازدواج کردیم تو این چند وقت ما جلوگیری طبیعی داریم نمیدونم منطور طبیعی دیگران چیه ولی ما حتی یه قطره از اون مایعش به من نمیخوره میریزه تو دستمال ...دو سال اول اصلا درد نداشتم با دخول مشکلی نداشتم .چند وقتیه که رحمم درد میگیره .راستش شوهرم از اونایی که زود میره سر اصل مطلب خیلی معاشقه و فلان نداره و بیشتر وقتا خشکم .به نطرتون به دلیل خشکی واژن درد دارم یا یا عفونتی چیزی دارم .یا اصلا این روشی که ما داریم برای جلوگیری از بارداری درسته یا نه ؟۶ ۷ ماه دیگه میخایم اقدام به بارداری کنیم همش میترسم که یهو نشه .چون میگن بعد سه چهار سال اونم با روش طبیعی شاید باردار نشه ادم .راهنماییم کنین لطفاا .
اگه قصد بارداری داری چند ماه قبلش برو دکتر، ازمایشات لازم رو بده، ویتامینایی که لازمته مصرف کن با امادگی کامل اقدام کن
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.