2777
2789
عنوان

بحث جدید منو نامزدم بیاین ببینید حق با کیه؟🙏🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 62 پست

خب بسته به عقاید خودت داره از نظر منم قماره یعنی من باشم اصلااااا کنار نمیام

اما حالا ک شوهرت انقد ببخشید وقیحانه گفته دخالتیم نکن بهتره آروم جلو بری ک لج نکنه یا کاره خودشو بکنه و از تو مخفی کنه

از راه خودش وارد شو ببین چی روش تاثیر می‌زاره مثال اگه خداترسه برو اطلاعات بگیر بعد باهاش حرف بزن بگو مثلاً من خوندم این قماره گناه داره و ..نصیحتی نگی دوستانه بگو

یا مثلاً بگو ممکنه رو زندگیمون تاثیر بذاره خدا قهرش بگیره و هرچی دیگه خودت میدونی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اینو جدی یه کاریش بکن از کنارش نگذر

دیونم کرده با رفتاراش سه روز رو مخه دیروز رفتم پیاده روی چیکار کرد که چرا رفتی کمرت درد میکنه دیگه حق نداری بری رفتی ام کنار من حرف کمر درد نمیزنی🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شما با وجود اینکه عقد نیستی نمیخوای کات کنی؟!!!

بیخیال شو

وقتی داری با یک نفر به شناخت میرسی و میبینی بدرد نمیخوره باید رابطه را تموم کرد نه که ادامه داد!!!

کاری به شرع و حکم و گناه ندارم چون عقیده ای ندارم 

ولی از نظر عقلی و منطقی کار درستی نیست 

آدمی که توی این راهه از نظر من ابدا بدرد زندگی نمیخوره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بعد شما با وجود اینکه عقد نیستی نمیخوای کات کنی؟!!! بیخیال شو وقتی داری با یک نفر به شناخت میرسی و ...

اره امشب با کلی بحث و دلخوری گفت سعی میکنم خودمو اصلاح کنم🙄

اره امشب با کلی بحث و دلخوری گفت سعی میکنم خودمو اصلاح کنم🙄

الکی گفته

یعنی چی سعی میکنم خودمو درست کنم!!!

در آینده توی زندگی هر چی بشه میگه خودت میدونستی

بیشتر فکر کن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
الکی گفته یعنی چی سعی میکنم خودمو درست کنم!!! در آینده توی زندگی هر چی بشه میگه خودت میدونستی بیش ...

اره امشب طلبکار حرف میزد میگفت کسی که ببره میز بیلیارد رو حساب میکنه میگم بحرحال سر پوله و چه ۱۰۰ تومن چه ۱۰۰ میلیون قماره

نامزدی برای همینه دیگه اخلاقاش داره نمایان میشه   عقدی؟

خب این پس فردا پیرت میکنه ک

حالا خدایی نگین فاز منفی میدی ولی نامزدی در اصل برای اینه دیگه با طرف و اخلاقاش اشنا میشی به هم نخوردین و اختلاف زیاد داشتین خیلی شیک جدا میشین خیلییییی ب نظر من بهتره از ازدواجای فوق احساس که پس فردا با یه بچه ب مشکل میخورن

لطفا یه کم فکر کن درست بشو بود اوکی ولی این بعید میدونم اخلاقای بدش زیاده

خب این پس فردا پیرت میکنه ک حالا خدایی نگین فاز منفی میدی ولی نامزدی در اصل برای اینه دیگه با طرف و ...

دیشب بهم میگه ازدواج کردیم اینستا و تلگرام پاک میکنی فقط مقنعه سر میکنی موهاتو تا اخر عمرت رنگ نمیکنی دیونم کرده 

خداروشکر عقد نیستین. بهتره تو تصمیمتون تجدید نظر کنین عزیزم الان 5 میلیونع بعدا بیشتر میشه زندگیتونو به باد میده. کسایی که میگن دخالت نکن واقعا اگه شوهرشون حقوقشو قمار کنه و بگه تو کار من دخالت نکت بازم همینو میگن؟!