2777
2789
عنوان

بحث جدید منو نامزدم بیاین ببینید حق با کیه؟🙏🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 62 پست
خب این پس فردا پیرت میکنه ک حالا خدایی نگین فاز منفی میدی ولی نامزدی در اصل برای اینه دیگه با طرف و ...

من تازه واردم😅چجوریه بازید بعضی تاپیک ها بالاست و جواب میدن؟ چرا من تاپیک زدم بازید نداره واقعا نیاز به راهنمایی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عقد نیستین. بهتره تو تصمیمتون تجدید نظر کنین عزیزم الان 5 میلیونع بعدا بیشتر میشه زندگیتونو ...

منم همینو گفتم گفتم فردا پس فردا خونه رو قمار کنی بازم میگی به خانوادم ربط نداره 

من تازه واردم😅چجوریه بازید بعضی تاپیک ها بالاست و جواب میدن؟ چرا من تاپیک زدم بازید نداره واقعا نیا ...

عنوان تاپیکت چی بود  

عنوانی که تاپیکت هست رو میزنی بعد دیگه بستگی به مردم داره دیگه درمورد مادر شوهرو اینا بازدیدا فضاییه اینجا   

اینایی که قضیه هاشون هیجانیه خیلی بازدید میخوره من خودم اصن تاپیک نزدم فقط میخونم

عنوان تاپیکت چی بود     عنوانی که تاپیکت هست رو میزنی بعد دیگه بستگی به مردم داره دیگه در ...

من تازه با این سایت آشنا شدم😍 دودل هم بودم تاپیک بزنم اخرش دلو زدم به دریا اما خب توی ذوقم خورد😂عنوانش ابراز علاقه بود شما دوست داشتی بخون منو راهنمایی کن لطفا