2777
2789

سنش 49سال بود ولی قیافه اش به 30ساله ها میخورد اصلا مرگش رو نتونستم هضم کنم کرونا داشت هر روز صبح قبل ساعت 7براش سوپ می بردم ولی چه فایده بیشتر از 2قاشق نمی تونس بخوره بچه ها دلم خیلی گرفته میگم شاید اگه بیشتر بهش می رسیدیم اگه بهش به زور غذا می دادیم الان شاید زنده بود بدتر از عمه من خوب شدن 50روز بستری بود 😭😭😭چرا قسمت عمه من این شد کاش بیمارستان استان برده بودیمش کاش خاطرجمی که خوب میشه ننشسته بودیم اصلا باورم نمیشه خدا می‌دونه هرروز هرساعت بغضش تو گلومه😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه عزیزم.عمرش بدنیا نبوده براش قرآن بخون تاهم خودت آروم بشی هم روح ایشون در آرامش باشه

به خواب هر کی میاد ناراحته که چرا بچه هاشو تنها گذاشته دلم براش کبابه جیگرم سوخته

امسال خیلی ها فوت کردن خدا رحمتشون کنه💔💔 از عید تا حالا عمو... پسر خاله.. مادربزرگ... دایی شوهرم فوت کردن😐 همشونم جوون بودن بیست ساله... ۳۵ .. ۴۲ ساله فقط مادربزرگش ۶۹ سالش بود همش عزادار بودیم امسال

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الهی 🥺

خدا رحمتش کنه ...

منم پسرداییم رو همینجوری از دست دادم 

آخرش دیگه به جز سرم ها چیزی نمیتونست بخوره 

لعنت به کرونا لعنتتتتتت چرا یکم بیشتر صبر نکردن تا همه دو دوز واکسن رو بزنن اینام مقاوم شن ؟

چرا وقتی رفتن ک تو شهریور و مهر روزی 600700 کشته میدادیم درصورتی ک کشور های دیگه واکسیناسیون شده بودن و ماسک ها رو هم برداشته بودن ؟

چرا اصلا همچین چیز وحشتناکی باید بیاد ...

منم ناراحتم و گله مند 

جاشون الان خوبه ...

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
امسال خیلی ها فوت کردن خدا رحمتشون کنه💔💔 از عید تا حالا عمو... پسر خاله.. مادربزرگ... دایی شوهرم ف ...

خدارحمتشون کنه طرف ما هم خیلیا فوت کردن اما هیچکی به روحیه عمه مم نبود خیلی سرزنده بود خیلی 😭حیفش نصیب خاک شد

خدا باعث وبانیش رو لعنت کنه کلی خانواده داغدار شد

دقیقا 🙁 بی تدبیری هاشون رو من اونجا تو قبرستون می‌دیدم از بچه های قد و نیم قد بگیر تا بیا بالا یکی یکی کرونا گرفته بودشون 😪😭

بی انصافی شد خیلی .... در حق ما بی انصافی شد 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌