2777
2789
عنوان

دیشب وقتی خواستم نماز شب بخونم...

461 بازدید | 16 پست

ده رکعت اولی رو خوندم 

بعد رکعت آخر که وتر هست رو شروع کردم، رسیده بودم به ذکر العفو، ۹۰ تا العفو که گفتم یهو افتادم زمین 

حالم خیلی بد شد، کل بدنم از حال رفت و صورتمم یخ شده بود ولی بدنم گرم بود

دفعه اولمم نبود که بگم عادت نداشتم، هرچی بیشتر ذکر میگفتم حالم بدتر میشد درحدی که نمازم شکست و افتادم 

چند دقیقه گذشت اومدم از اول بخونمش، بازم حالم بد شد، فقط تونستم یکبار به نیت تعداد مشخصش بخونم 

دلیلش چیه کسی میدونه؟ چرا اینجوری شدم؟؟

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

افتادن قند خون

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله حال دلت خوب شه و حاجتروا شی به حق ابولفضل 

شاید فشارت افتاده 

میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بسم الله

نمیدونم والا منم میخونم ولی تا حالا اینجور نشدم

زنگ بزن 09640 بپرس ببین چی میگن

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
خب‌نشسته‌بخون

من میگم عادت داشتم اذیت نمیشدم که بخوام بشینم 

فقط ب طرز عجیبی حالم بد شد داشتم اذیت میشدم انگار

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

شیطان نمیذاشته شاید😬😮

شوخی کردم فشارت افتاده

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
انشالله حال دلت خوب شه و حاجتروا شی به حق ابولفضل  شاید فشارت افتاده  میشه واسه منم دعا ...

عزیزم اگر بازم خوندم و یادم موند دعات میکنم 

انشاالله خاجت روا شی 

التناس دعا

بسم الله نمیدونم والا منم میخونم ولی تا حالا اینجور نشدم زنگ بزن 09640 بپرس ببین چی میگن

شماره کجاس؟

عزیزم التماس دعا

یا فشارت افتاده یا قند خونت افتاده نترس

نمیدونم والا 

سابقه نداشت اخه

عزیزم اگر بازم خوندم و یادم موند دعات میکنم  انشاالله خاجت روا شی  التناس دعا

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شماره کجاس؟ عزیزم التماس دعا

مرکز پاسخگویی به سوالات دینی

محتاجیم به دعا

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔