2777
2789
ممنون میشم جواب بدین
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
شوهرم تازه میگیره از بازار ماهی فروشا . بله سالمون . کیلویی ۱۳_۱۴
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
آخه شنیدم اصلا سالمون تازه نداریم اینا قزل الای بررگن
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خواهر شوهرم میگه من از هایپر استار ماهی سالمون خارجیشو خریدم کیلو ۶۰ تومن
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
نه گوشت سالمون به نارنجی میزنه رنگش که من هرجا دیدم حتی تو ماهواره و .... همین شکلی بوده
اونی که شماهم میگیرین نارنجیه
بله مام از بعثت میگیریم
مرسی جونم
فهیمه۵۷آنلاین پست ها : 272عضویت:1394/8/9 1395/7/5 - 12:52 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] بچه‌ها میگن جاهایی که از دریا دوره امکان نداره ماهی واقعا تازه باشه میگن اینا رو هر شب فریز میکنن صبح دوباره با آب جوش از انجماد در میارن به نظر تلزه میاد نه عزیزم اگر بخوان میشه. شوهرخواهر من با یخچال برامون میاورد
یه سرچ کوچولو انجام بدین میببنین که سالمون تازه ۱۴ تومنیتو ایران وجود نداره! اینا قزل آلای مولد هستن که چند روز مانده به صید دارو تو حوضچه میریزن و‌ گوشتشون صورتی میشه سالمون بین ۶۰ تا ۹۰ هژار تومن قیمت داره و در ایران فقط به صورت یخ زده و بسته بندی شده فروش میره
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟