2777
2789

اللهم اشف کل مریض🤲🏻

بخشید یه سوال واکسن زده بودند؟پدرتون

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه ساعت یه دستگاهی میزارذن رو صورتش تا اکسیژن برسیه به نود و پنج  بعد درش میارن تا سه ساعت ...

ببین تا اونجا که من میدونم دونوع اکسیژن داریم 

یکی فشرده یکی معمولی 

معمولی همون ماسکیه که همه دیدیم 

یکی هم هست که فشرده هستش 

که برای درگیری استفاده میشه 

اگه شهرستان هستید ممکنه نداشته باشن 

با دکترشون صحبت کنید 

بگید از این نوع اکسیژن استفاده کنن 

ان شاءالله خبر مرخص شدن پدرتو میاری گلم❤️

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

وای خدا رو شکر ........... کاش بابای منم خوب بشه خدایااا

خوب میشه عزیزم نگران نباش 

واقعا چهل درصد نگرانی نداره همه اطرافیان من تا چهل پنجاه درصد درگیر شدن همه هم خوب شدن 

روز چندم بیماری هست ؟ 

کاش خونه مراقب بودید وسایل بیمارستان و پزشک و پرستار می‌آوردید خونه مراقبت چند برابر میشد و هزینه کمتر 

الان که شما نمیتوانید بهش دم نوش و غیره بدید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
کاش تو خونه مواظبش میبودین چون میگفتن کرونا با دارو شیمیایی مداوا نمیشه با طب سنتی مداوا میشه  ...

بابام نمی تونه اصن حرف بزنه اکسیزنش پایینه تا دیروز غذا می خورد نمیدونم چرا امروز میگفت هیچ نمی خوام

خوب میشه عزیزم نگران نباش  واقعا چهل درصد نگرانی نداره همه اطرافیان من تا چهل پنجاه درصد درگیر ...

داداشم هر روز براش دمنوش میبره ولی تا می خوره اکسیزن به شدت میاد پایین . بهمون گفتن الان اکسیزن خیلی مهخمه

یک هفته طول می کشه ؟ بنده خدا

مال ایشون اره جوریه که وقتی اکسیژنش میاد پایین انقد پایینه که اصلا با دستگاه هم بالا نمیره نمیذارن بخوابه میگن میره کما با دارو و بستری کنترل میکنن و جالب اینجاست که کرونا هم گرفت و حتی یک درصد هم درگیری ریه نداشت با اینکه واکسن هم نزده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
داداشم هر روز براش دمنوش میبره ولی تا می خوره اکسیزن به شدت میاد پایین . بهمون گفتن الان اکسیزن خیلی ...

ب خاطر اینه که میخوره ماسک اکسیژنش رو میاره پایین 

در کل رسیدگی خونه بهتره 

ایشالا بهبود پیدا کنن ب زودی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛