2777
2789
عنوان

تاپيك جنجالي بياين 🔞📸‼

293 بازدید | 13 پست

كباب كون مرغ. واقعا ميخورينش 😐🤣ول كنين جان جدتون

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیا میخورن 

بش میگن دنبالیچه

اکثرا قدیمیا

تو مثل رقص گل سرخی رو باد💫 من مثل خارم رو شاخهه اونم زیاد زیاد🥀 خب بچها من همون جنگول فنگولم این کاربری جدیدمه که شدم خاهر جنگول فنگول😊 جنگ ستیز باشی به جای مرد ستیزو و زن ستیر🤗یه نکته دیگه که حضور هرکی تو سایت به خودش مربوطه و به شما ربطی نداره.راااستیییی یه کاربر هست تو سایت که همیشه چکم میکنه میخام براش اینجا تو امضام یه پیام بزارم:ببین عزیزم شاید ازت دلگیر بودم ولی بیخیال تو بی ارزش تر از اونچه که فکر میکنمی و این عقده های توعه و من نمیدونم تو زندگیت چه بلایی به سرت اومده که اینطور شدی ولی خدا کمکت کنه شفا پیدا کنی از لحاظ عقلی.و اینکه صد در صد خودت بیش از همه در عذابی پس دلم خیلی برات میسوزه ...!
اره خیلیا میخورن  بش میگن دنبالیچه اکثرا قدیمیا

عي 🤢🤮

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
حتی خروسه که شوهرشه هم نمیخورتش چه برسه من 

اخ گفتي 🤣🤣🤣

نه نمی‌خوریم اما این کوبیده های تهیه غذا که قبلا ۵ تومنی بود الان نمیدونم چقدر شده دنبالچه مرغو با س ...

شت 😐🤢😬

اما دنبالچه گاو همون قسمت دمش میشه اون خوبه خیلی خاصیت داره 

😐😐رسما ملت همه چيز خوار شدن