2777
2789
عنوان

وام فوری لطفا بیاین

86 بازدید | 12 پست

کسی وام فوری سراغ داره از چه بانکی وشرایطش چیه لطفا هرکی میدونه بگه کلی بهش نیازداریم

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بانک سپه 46 ملیون میده 19 ملیون سود بر میداره وام خرید کالا هست در اصل50 ملیونه ولی 4 ملیون شرکت ها بر میدارن به جاش پول میدن.. ماهی 1800 قسط

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک سپه 46 ملیون میده 19 ملیون سود بر میداره وام خرید کالا هست در اصل50 ملیونه ولی 4 ملیون شرکت ها ...

عزیزم  خدا خیرت بده میشه بیشتر  توضیح بدید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بانک سپه 46 ملیون میده 19 ملیون سود بر میداره وام خرید کالا هست در اصل50 ملیونه ولی 4 ملیون شرکت ها ...

بانک سپه میگن نیاز به میانگین حساب داره

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

برم بگم چ وامی میخوام

عزیزم  خدا خیرت بده میشه بیشتر  توضیح بدید

همین قدر در جریان هستم ما کرمانیم میریم شرکت کارمانیا و بعد معرفی نامه میده برای بانک و فک کنم 10 روز طول میکشه... من فامیلامون گرفتن خودمم میخوام بگیرم

البته سودش بالاس.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه اینی من میگم نداره تمام اشناهامون گرفتن

همین قدر در جریان هستم ما کرمانیم میریم شرکت کارمانیا و بعد معرفی نامه میده برای بانک و فک کنم 10 رو ...

اسمشو نمیدونین ماباید از چه شرکتی وام بگیریم 

بگیم وام چی میخام

وام خرید کالا

ولی از شرکت ها هم برین سوال کنید ببینید پول بهتون میدن.. کرمان شرکت پول میده

وام خرید کالا ولی از شرکت ها هم برین سوال کنید ببینید پول بهتون میدن.. کرمان شرکت پول میده

ضامن هم میخواد چیه