2777
2789
عنوان

همین که عین گنجشک زندانی قفس توام کافی نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 48 پست
امضات رو هزاربار تو گوش خودم تکرار کردم ولی خب ترسای آدم فلجش میکنن

باید تصمیم بگیری میخوای فردای میانسالی چه جور آدمی باشی، ناراحت نشو مامان پسره تو ملی و راه های نرفته اش اومد تو ذهنم

من نمیدونستم اینطوریه واقعا باورم نمیشد زن و شوهر به صرف ازدواج تو همه چیز هم سرک بکشن تماااام وحشت ...

اگر میونتون اینقدر شکرابه به زوج تراپی فکر کن شاید کلا مسیرت از این آدم جداباشه چه اصراریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز در مقابل ظلمی که بهت میشه آنقدر مطیع نباش اظهار وجود کن عزت نفس و جایگاه رو کسی به آدم هدیه نمیده خودت باید بدستش بیاری باهاش حرف بزن از خواسته هات بگو هر انسانی حق انتخاب و تصمیم داره و اینطور به خودت ظلم نکن 

سلام من یکساله ازدواج کردم

تو منی یا من توعم؟

منتها شوهر من با پوششم مشکلی نداره

ولی اصلا نمیذاره برم بیرون

یا حتی خونه دوست و فامیل یا حتی باشگاه یا کلاس حتی نمیذاره با مامانم هم جایی برم

فقط میگه با خودم با خانواده خودم خیلی هم حرف زدم باهاش ولی درست بشو نیس

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
تا کی باید تحمل کنی ی روز میبینی عمر و جوونیت رفته و فقط حسرت مونده برات ی کاری کن ک میتونی...&nbs ...

نمیخواد جدا شیم. میدونه کسیو قد من مطیع پیدا نمیکنه من خیلی زور زدم 

خیلی حرفای زشت شنیدم ولی هیچ وقت حق به من داده نشد متاسفانه خانوادمم مذهبی هستن و فکر میکنن اونا نتونستن منو درست کنن این آقا آدمم کرده :) 

سر بزنگاه میبینه خسته شدم و به جدایی فکر میکنم خودشو میزنه موش مردگی و خب با اینکه میدونم از احساساتم سو استفاده میشه باز هم از دلم نمیاد با جدایی بهش آسیب بزنم

من نمیدونستم اینطوریه واقعا باورم نمیشد زن و شوهر به صرف ازدواج تو همه چیز هم سرک بکشن تماااام وحشت ...

تو ک میگی بهت میگه گمشو برو چرا نمیری ؟وسایلتو جم کن این عطیقع ها رو جا بزار برو خونه بابات 

نگران حرف مردمم نباش نهایت یک هفته سر زبون باشی در عوض ی عمر راحت میشی از شر اینا

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نمیخواد جدا شیم. میدونه کسیو قد من مطیع پیدا نمیکنه من خیلی زور زدم  خیلی حرفای زشت شنیدم ولی ...

ی سر مشاوره برو 

حاظری عمر و جوانی و همه چی خودتو فدا کنی ک اون نمک نشناس آسیب نبینه؟

زندگی با آدم شکاک وحشتناکع

یچی بیشتر از وحشتناک 

شکاک شاید درست نباشه چون هنوز به اون مرحله نرسیده بیشتر کنترلگره، فکر میکنه اینطوری داره از بنیان خانوادش حمایت میکنه :)

گلم اگر امکانش هست لینک بزار برام ممنون❤️

بلد نیستم متاسفانه☹ولی تگشون کردم براتون

کاش داستان زندگی کاربر رویا رو حذف نمیکردن میدیدید چقدر شبیه شما بود تجربه شون

@دختر_گرانبها @بانوآرتمیس  ‍ این دو کاربر هم تاپیک های خیلی مفیدی دارن حتما مطالعه کنید💟

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
یچی بیشتر از وحشتناک  شکاک شاید درست نباشه چون هنوز به اون مرحله نرسیده بیشتر کنترلگره، فکر می ...

من از زندگیت خبر ندارم فقط چندتا تاپیکاتو خوندم فهمیدم اصلا ببخشید رک میگم شما رو خونواده حساب نمیکنه ک بخاد ازش دفاع کنه بیشتر برای خودش و خونوادش شبیه برده ای

نمیخواد جدا شیم. میدونه کسیو قد من مطیع پیدا نمیکنه من خیلی زور زدم  خیلی حرفای زشت شنیدم ولی ...

میدونی بدترین کار چیه؟ 

زندگیتو فدای حرف دیگران کردن

ی بار زنده ای و زندگی میکنی جوری زندگی کن حسرت ب دل نمونی من نگفتم جدا شو سعی کن اصلاح کنه خودشو ببرش پیش مشاور 

هیچ وقت برای حرف مردم زندگی نکن حسرت بدیه در اینده

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 
یچی بیشتر از وحشتناک  شکاک شاید درست نباشه چون هنوز به اون مرحله نرسیده بیشتر کنترلگره، فکر می ...

دقیقا مثل شوهر من ولی من نمیتونم ازش بپرسم کجایی کجا میری کی میای

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤