2777
2789
عنوان

همین که عین گنجشک زندانی قفس توام کافی نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 48 پست
افسردگی داره جز به جز زندگیمو میخوره احساس میکنم هزارسال زندگی کردم و الان فقط باید منتظر مرگ باشم

من ی دوست پسر شبیه شوهرت داشتم میدونم چی می‌کشی چقد پیر شدی ولی میتونی خودتو نجات بدی از روز اولم راحت تر میشی شک نکن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی میترسی  از نوشته هات حس کردم خونوادت پشتتن یک بار دنیا میای  اگه میتونی قبل بچه د ...

ما اقدام کردیم برای طلاق، تو مرحله مشاوره هستیم ولی هرشب گریه میکنه التماس میکنه میگه میمیمرم بدون تو

انقد که منم گریه میوفتم. خب آدمم احساس دارم 

ما اقدام کردیم برای طلاق، تو مرحله مشاوره هستیم ولی هرشب گریه میکنه التماس میکنه میگه میمیمرم بدون ت ...

این مریضه مشکل داره شما ک نباید ب پاش بسوزی

می‌ترسه بری دیگه ب کی زور بگه کیو شکنجه کنن 

دوستت داشت این رفتار را رو نمی‌کرد 

حتی یک درصدم داشته باشه وقتی باعث ازارتع خودتو راحت کن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
باید تصمیم بگیری میخوای فردای میانسالی چه جور آدمی باشی، ناراحت نشو مامان پسره تو ملی و راه های نرفت ...

اخ من چقد با اون فیلم گریه کردم

یعنی خودازاری محضه واسم تماشا کردنش… زجه میزنم با بعضی قسمتاش

دعا کن واسم ❤️

اگر میونتون اینقدر شکرابه به زوج تراپی فکر کن شاید کلا مسیرت از این آدم جداباشه چه اصراریه؟

ما سه بار تو سامانه تصمیم ثبت نام کردیم برای طلاق

و هربار خودش پشیمونم کرده، من برگشتم و آخرش گفته تو میرفتی که از من امتیاز بگیری و برگردی

اخه مرد چه امتیازی؟ داشتن یه زندگی معمولی و ادمیزادی امتیاز گرفتنه؟؟؟؟ 

این بار داریم جلسات مشاوره رو میریم امیدوارم بتونم جونمو بردارم و برم

دوست عزیز در مقابل ظلمی که بهت میشه آنقدر مطیع نباش اظهار وجود کن عزت نفس و جایگاه رو کسی به آدم هدی ...

انقدر تو گوشم خونده که تو بی عرضه‌ای، همه‌ی تصمیمات اشتباس که انگار قدرت تصمیم گیریم رو از دست دادم

پرخاشگر هم هست و ازش میترسم

میفهمم نباید بزارم بهم توهین شه و تحقیر شم ولی وقتی تو شرایطش قرار میگیرم انقدر استرس بهم وارد میشه که فقط سکوت میکنم تا بیشتر از درون اذیت نشم 

تو ک میگی بهت میگه گمشو برو چرا نمیری ؟وسایلتو جم کن این عطیقع ها رو جا بزار برو خونه بابات  ن ...

از خدامه همه چیو ول کنم و‌ برم

من حتی مهریه هم ندارم؛ وقتی که به قول خودش گورمو گم میکنم تازه میوفته به منت کشی و میگه نمیتونم بدون تو

اشتباه کردم و هیچ وقت محکم جلوش نایستادم، هیچ آدم عاشقی راضی به زجر کشیدن طرفش نمیشه

اینبار دیگه کوتاه نیومدم داریم جلسات مشاوره رو میریم ولی خب نمی‌دونم میتونم مقاومت کنم و تا تهش برم یا نه

بلد نیستم متاسفانه☹ولی تگشون کردم براتون کاش داستان زندگی کاربر رویا رو حذف نمیکردن میدیدید چقدر شب ...

ممنون از لطفت عزیزدلم

تاپیک های این دوستامونو خوندم و خیلی مفید بودن

واقعا یکمی خودمو جمع و جور کردم

امیدوارم دلت همیشه شاد باشه❤️