2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه به مسکن ملی اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 78 پست
برا داداشم یکماه پیام اومده واریز کردن برا ماهم دو روز پیش اومد منتظر پیام واریز هستیم

ما هم ۴۰تا واریز کردیم زمینشم مشخص شده ولی هنوز شروع ب ساخت نکردن فرصت خوبیع از دستش نده ب اینا هم ک میگن امتیازشو بفروش گوش نکن مثلا امتیازشو چقدر میخوان بخرن ک البته فروشش غیر قانونیه ولی حتی بفروشیم با اون‌پول دیگه خونه دار نمیشی ولی این مسکن ملی دیگه هر چند سالم طول بکشه اخرش مطمئنی که خونه واسه خودته

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما مسکن مهر رو بالای شهر ساختن و خیلی موقعیت خوبی داره ولی از شانس ما قراره مسکن ملی رو خیلی دورتر از شهرمون بسازن ما هم دو دل شدیم،امیدوارم نظرشون عوض بشه در مورد زمین

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

ماهم ثبت نام کردیم ولی شرایطش خیلی سخت و بی معنی نبود نمی‌دونم چه تفکری پشتش هست واقعا ماک بیخیال شد ...

شما حضوری پرسیدید؟ شرایطش چی بود و مال چه وقت هست؟ 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
ماهم ثبت نام کردیم ولی شرایطش خیلی سخت و بی معنی نبود نمی‌دونم چه تفکری پشتش هست واقعا ماک بیخیال شد ...

نباید بیخیال میشدید با این قیمتها دیگه بنظرت خونه دار میشید !!

هر چقدرم شرایطش سخت بود بازم خیالت راحت بود یه خونه داری ک چند سال بعد ساخته میشه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ما هم ۴۰تا واریز کردیم زمینشم مشخص شده ولی هنوز شروع ب ساخت نکردن فرصت خوبیع از دستش نده ب اینا هم ک ...

دقیقا ماهم این فکرو میکنیم کاش دولت به حرفش عمل کنه وگرنه اینجا یه خونه آپارتمانی کمش 600میلیون که از کجا بیاریم هرچقدر پس انداز کنیم نهایتش یه خونه تو جای معمولی رهن و اجاره کنیم. شما مال کدوم شهری؟ 

پارسال که باید 300میدادی 100دولت میداد با سود 18درصد ولی الان دوران رئیسی گفتن 350وام 80درصد دولت بص ...

یعنی اگه جز قشر ضعیف هم باشی اون ۴۰ تومن رو اول باید بدی؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
نمیدونم شوهرم میگه اینطوری که خونه دار نمیشیم اخه زمینمونم مشخص کردن از نزدیک دیدیم که مشخص کردن چون ...

برا دختر خالم اینا رو دارن سقفشو میزنن سال دیگه تحویل میدن بهشون 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
شهر ما مسکن مهر رو بالای شهر ساختن و خیلی موقعیت خوبی داره ولی از شانس ما قراره مسکن ملی رو خیلی دور ...

مال ماهم بغل دانشگاه پیام نور درسته حاشیه شهر تقریبا زمینش بین دانشگاه پیام نور و فنی حرفه که بنظرم جای پیشرفت داره

یعنی اگه جز قشر ضعیف هم باشی اون ۴۰ تومن رو اول باید بدی؟

دیگه اون مبلغی که میخوان باید پرداخت کنی بخدا به ما گفتن 66تومن من الان کلا تو خونه ای نشستم که اصلا رهن ندادم 30تومن رهنم تو بانک اونو حساب کردم 36تومن قرض از بابام و خواهرم 😂😂یه مقدار ناچیز طلا دارم و یه ماشین با یه زمین چندر غازی گفتم همه رو فدای مسکن ملی کنم یا خونه دار میشم یا بدبخت

ما ثبت نام کردیم با این که خیلی دور از شهر مون 

پیام اومد رفتیم مدارکم کامل کردیم

منتظر پیام پرداخت وجه هستیم 

اینجا پایین شهر  که از پنجره بیابون میبینیو سگ خونه ۷۰۰ تومن تو منطقه معمولی  معمولی  بالای ۱.۵ میلیارد خونه

ما که نمیریم زندگی کنیم اما حداقل اجاره میدیم 

خداروشکر
برا دختر خالم اینا رو دارن سقفشو میزنن سال دیگه تحویل میدن بهشون 

خداروشکر اینجا هم آپارتمانهای پارسال تقریبا ساختش تموم شده و کارای داخلیش مونده 401تحویل میدن