2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه به مسکن ملی اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 78 پست
مال ماهم بغل دانشگاه پیام نور درسته حاشیه شهر تقریبا زمینش بین دانشگاه پیام نور و فنی حرفه که بنظرم ...

انشالله به سلامتی،پیشاپیش مبارکتون باشه

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

خداروشکر اینجا هم آپارتمانهای پارسال تقریبا ساختش تموم شده و کارای داخلیش مونده 401تحویل میدن

اون خودش یه دو طبقه داره ولی به ما چون شوهرم بیمه نداشت و روستایی بود ندادن به همین خوشمزگی 😊😁😂😂

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ثبت نام کردیم با این که خیلی دور از شهر مون  پیام اومد رفتیم مدارکم کامل کردیم منتظر پیام ...

دقیقا اینجا یه دهات که یک کیلومتر با حاشیه شهر فاصله داره دیگه توش ساختو ساز کردم مردم هجوم بردن اونجا خواهرم همونجا 4سال پیش زمین خرید  یه مقدار تیراهن هم زده بودن با تیراهنش متری 270افتاد امسال ما خواستیم یه صد میلیون با قرض و وام جور کنیم اونجا یه زمین بخریم بخدا گفتن متری 4تومن دقیقا بغل خواهرم یعنی 100متر زمین تو روستای بغل شهر 400میلیون😏😏😏

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
اون خودش یه دو طبقه داره ولی به ما چون شوهرم بیمه نداشت و روستایی بود ندادن به همین خوشمزگی 😊😁😂😂

😑😑😑اینم یه نمونه نامردی والان ثبت نام کنید شرایط فرق کرده به روستاها وام میدن برا ساخت اگه زمین داشته باشید

دقیقا اینجا یه دهات که یک کیلومتر با حاشیه شهر فاصله داره دیگه توش ساختو ساز کردم مردم هجوم بردن اون ...

واویلا باز میگی روستا اب هواش خوبه اینجا ورداشتن از یک طرف شهر بزرگ کردن هی خونه ساختن مردم خیلی ضعیف  بعد ساخت ساز شده حالا شده یک منطقه بزرگ اما باید با تفنگ بری بیای 🤣🤣🤣 اونجا وسط بیابون که کلی سگ بچه هارو کشتن   اپارتمان تو مجموعه ۱۶ واحدی   ۷۰۰   ۸۰۰ میلیون😑😑😑

خداروشکر
دیگه اون مبلغی که میخوان باید پرداخت کنی بخدا به ما گفتن 66تومن من الان کلا تو خونه ای نشستم که اصلا ...

حالا خدا کنه با همون۶۶ تومن سروتهش هم بیاد مابقی هم وام باشه

باز تو وضعت از من بهتره خواهر،ما کلا ۲۰ تومن پس اندازه ۲۰ تومن هم طلا ففط همینه سرمایمون ماشین هم به جون شوهرم بسته است در هیچ شرایطی نمیفروشه 😂 بقیه شم به بدبختی جور میکنیم اگه دیگه پول نخان

راستی شما دوره ی قبل ثبتنام کردین؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

گلم ماهم ثبت نام کردیم و یه مجتمع نیمه ساز به ما خورد که شاید باقیمانده مسکن مهر بوده بدون متقاضی اونو تکمیل کردن و ماهم زود پول را واریز کردیم 

40 تومن همون ابتدا و 300 تومن دادیم و صدتومن هم وام داره که شاید تا عید تحویل بدن

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
😑😑😑اینم یه نمونه نامردی والان ثبت نام کنید شرایط فرق کرده به روستاها وام میدن برا ساخت اگه زمین د ...

نکه من نمیخوام برم تو روستا الان 3ساله شهر میشینیم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

[QUOTE=222832052]واویلا باز میگی روستا اب هواش خوبه اینجا ورداشتن از یک طرف شهر بزرگ کردن هی خونه ساختن مردم خیلی ضعی ...[/QUOTE

نه دهاتش زیاد جالب نیست بعضی جاهاش خوبه ولی بعضی جاهاش شب بری سگها تیکه پاره میکنن حالا منطقه خواهرم خوبه اما ادم همون مستاجر بمونه بهتر اونجورجاها زندگی کنه