2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه به مسکن ملی اعتماد کرد

1809 بازدید | 78 پست

من ثبت نام کردم اسمم جای خوبی دراومده طبق گفته خودشون براورد ما صد میلیون من اصلا درنظر گرفتم 200تومن بشه چون تیکه تیکه میدیم خدا بزرگه ولی میترسم انقدر طول بدن هزینه هاشو خیلی بعدها زیاد بگن بعد برا وامش کلی ایراد بگیرن اخرش پولی که دادیم از دستمون بره

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میشه ثبت نام کرد ؟

الان فکر کنم برا پسران مجرد ثبت نام میکنن ولی بازم ثبت نام داره باید تو سایت پیگیر باشید ثبت نامش زیاده فقط ساختنش خدا به خیر کنه

نه .فعلا بزار مسکن مهر هایی که ۱۵ سال پیش ساخته شدن تحویل بدن .تازه اینو میخوان شروع کنن احتمالا ۱۵ ...

نمیدونم شوهرم میگه اینطوری که خونه دار نمیشیم اخه زمینمونم مشخص کردن از نزدیک دیدیم که مشخص کردن چون سال اول رئیس جمهور شاید کاری کنه احتمالا اون 15ساب دوره اخر احمدی نژاد بود که دیگه افتاد دست روحانی اونم گردن نگرفت

اولش چقدر باید بدی

به ما گفتن 40تومن 26تومن هم پول زمین اخه مال اوقاف با اداره شهرسازی به توافق رسیدن که پولشو بدیم ولی نماینده مجلس مخالفه و تلاشش اینه پول زمین به مردم برگردونه میگه اینایی که ثبت نام کردن قشر ضعیفن پس چرا باید زمینم پولی باشه

نگفتن قسطاش چتد ساله و چقدره مبلغش

پارسال که باید 300میدادی 100دولت میداد با سود 18درصد ولی الان دوران رئیسی گفتن 350وام 80درصد دولت بصورت وام میده 20درصد متقاضی یکیم گفته 40تومن که میدی 30درصد پولی که میدی وامشم کردن برا قشر ضعیف یود 5درصد متوسط 9درصد یعنی بر اساس درامد ها سود میدی که خیلی تاثیر داره تو قسطش من حساب کردم 350وام بدن با 9درصد ماهی 4تومن میشه اونم 3سال دیگه که تقریبا با تورم چیزی نمیشه به زمانش همین الان من اگه کرایه خونه ندم خونه مال خودم باشه حاضرم 4تومن بدم

کی براتون پیام اومده؟ماهم ثبت نام کردیم خوزستان ولی هنوز خبری نشده

برا داداشم یکماه پیام اومده واریز کردن برا ماهم دو روز پیش اومد منتظر پیام واریز هستیم