2777
2789

سلام دوستان کسی مشکل منو داشته بیاد نظر بده تورو خدا😭

من بچه اولمو ضربان نداشت از اول سقط کردم باقرص یکسال بعدش باز حامله شدم درحالت طبیعی 

بچه دومم ضربان داشت ولی یکی از کیسه هاش بزرگ بود ۸هفته رفتم رشدش متوقف شده بود و دیگ قلبش نمیزد کورتاژ کردم جنین و دادن ازمایش ژنتیک گرفته بشه بعد ۳۰روز جوابش میادکسی مثل من بوده و مشکل از خودمه یا شوهرم؟؟؟؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
0
0%
۱
0
0%

اره من خواهر همسرم سقط هاى مكرر داشته هنوز كه دكترى نتونسته مشكلشو بفهمه ولى يادمه همون اوايل شوهرشو فرستادن ازمايش اسپرم و اينا چون ممكنه دليل سقط ضعف نطفه مرد باشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اره من خواهر همسرم سقط هاى مكرر داشته هنوز كه دكترى نتونسته مشكلشو بفهمه ولى يادمه همون اوايل شوهرشو ...

شوهر منم نوشته ازمایش اسپرم  اما نمیره میگ مشکل اون نیس جواب ازمایش شوهر خواهرت چطوری بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم نوشته ازمایش اسپرم  اما نمیره میگ مشکل اون نیس جواب ازمایش شوهر خواهرت چطوری بود

اون شوهرش نرمال بود  خودشم هرچى ازمايش داد نفهميدن مشكلش چيه

ولى شما حتما شوهرتو بفرست ازمايش 

از كجا ميدونه مشكل از اون نيس؟علم غيب داره؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اون شوهرش نرمال بود  خودشم هرچى ازمايش داد نفهميدن مشكلش چيه ولى شما حتما شوهرتو بفرست ازمايش& ...

اره سعی میکنم میخوام برم آزمایش ذخیره تخمدان اینا بدم خیلی بد دردیه هم شوهرم هم مادرشوهرم فکر میکنن از منه 

دقیقا مشکل دوستتون چطوری بود تو چند ماه سقط می‌کرد خودش سقط می‌کرد یا با قرص دعوا ؟؟؟؟

سلام عزیزم نتیجه آزمایش که اومد چی بود؟

سلام گلم اولی هم هماتوم داشت دومی هم یعنی یکی از کیسه هابزرگ بوده 

فعلا ازمایش انعقادی دادم دارم قرص میخورم باید شوهرمم بره ازمایش ک منتظره من😒