2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری سرما خوردن؟

9082 بازدید | 46 پست

سلام دوستان 

من هفته بیست و سوم بارداری هستم. تا حالا 3 بار سرما خوردم. اما خیلی قوی نبوده فقط در حد آبریزش و بی حالی و سوزش گلو.

خدا رو شکر به تب و چرک و عفونت نرسیده 

حالا نگرانم نکنه روی جنین تاثیر بد بزاره

کسی تو بارداری سرماخورده الان بچش سالمه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تاثیری نداره.من رفتم دکتر گفت میتونی استامینوفن بدون کدئن هم بخوری

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

اووووه،تا دلت بخواد سرما خوردم،اما خب هر دارویی رو نباید بخوری ببین خود ماما چی برات تجویز میکنه،اتفاقا تو بارداری چون سیستم ایمنی ضعیف میشه آدم زود زود مریض میشه،من توی تابستون سرما میخوردم

چ حرفا مگه سرما تاثیر میذاره

نه سرما تاثیر نمیذاره

ممکنه ویروسی که تو بدن میاد بد باشه روی جنین تاصیر بزاره

دیشب دکتر گوش برای جرم گیری بودم وقتی گفتم 3 بار سرما خوردم یه جورایی دعوام کرد گفت چرا مراعات نمی کنی

ممکنه ویروسی وارد بدنت بشه که روی جنین تاثیر بد بزاره مثلا روی شنواییش تاثیر بزاره  

نه عزیزم هیچی نمیشه من تو سه ماهه اول بارداری خیلی بد سرماخوردم ولی همش مایعات و سوپ و اینا میخوردم ...

مرسی عزیزم

انشاالله بارداری منم به خیر بگذره

نه بابا تاثیری نداره.من رفتم دکتر گفت میتونی استامینوفن بدون کدئن هم بخوری

پس چرا دکتر گوش و حلق بینی به من اینجوری گفت:

دیشب دکتر گوش برای جرم گیری بودم وقتی گفتم 3 بار سرما خوردم یه جورایی دعوام کرد گفت چرا مراعات نمی کنی

ممکنه ویروسی وارد بدنت بشه که روی جنین تاثیر بد بزاره مثلا روی شنواییش تاثیر بزاره  

نه سرما تاثیر نمیذاره ممکنه ویروسی که تو بدن میاد بد باشه روی جنین تاصیر بزاره دیشب دکتر گوش برای ...

امان از این دکترا ک فقط استرس میدن ب زن باردار  گلم می‌خواسته بیشتر مواظب خودت باشی

من کرونا گرفتم،هیچی نشد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اووووه،تا دلت بخواد سرما خوردم،اما خب هر دارویی رو نباید بخوری ببین خود ماما چی برات تجویز میکنه،اتف ...

اره منم زود به زود سرما میخورم در صورتی که قبلا اینجوری نبودم

دکتر زنان در مورد سرماخوردگی ها و اینکه ممکنه روی جنین تاثیر بزاره چیزی نگفت؟