2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهای تخمک گذاریت معلوم بشه با آی یو احتیاجی نیست که

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
یعنی بااین روش حتما چندقلوویی هست؟؟

نه عزیزم احتمالش هست احتمالش زیاده که منفی بشه 

احتمال مثبت شدن آی یو آی ۳۰ درصده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببخشید شمام برای تعیین جنسیت پزشک رفتین رزیم غذایی چی دارین

نه عشقم من نرفتم خیلی تلاش کردم اما باردار نشدم یه دفعه اتفاق افتاد گلم امیدوارم بهترینها نصیبت بشه 

فقط اونوقتا که هی دنبال پسر دار بودن بودم آب پیاز سفی آب هویج جمشیده البته خودم میخوردم 

دیگه شوهر بدبختم اسیر کرده بودم گردو بخور خرما بخور قبل نزدیکی قهوه غلیظ بخور از پیاز داغ متنفزسم هر دو میکرو درست میکردم روش پر پیاز داغ بعد هم روزای اول تخمک گذاری یعنی کیت بگیر معلوم میکنه هر شب نزدیکی کن 

میدونم روزهای دورتر کروموزوم ایکس بیشتر دختر دار میشه 

خدا سالم و باهوش بده فرقی نمیکنه من واقعا به این داشتان پی بردم 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
نه عشقم من نرفتم خیلی تلاش کردم اما باردار نشدم یه دفعه اتفاق افتاد گلم امیدوارم بهترینها نصیبت بشه& ...

یه دنیا ممنون از توضیحاتت عزیزم .حتما که نی نیت پسره خدا برات نگهش داره سالم و صالح باشه .

منم دوتا دختر دارم .ولی دوس دارم پسرم داشته باشم .😔

حالا تلاش میکنم هر چیم خدا صلاح بدونه همونه 

یه دنیا ممنون از توضیحاتت عزیزم .حتما که نی نیت پسره خدا برات نگهش داره سالم و صالح باشه . منم دوتا ...

اره پسره سونو رفتم ولی واقعا خدا منو به این نتیجه رسوند که هر چی خودش بخواد همون میشه باورت میشه قبل بچه دار شدیم تمام سیسمونی پسرونه گرفتم 

روزای تخمک گذاریت مشخص کن بی میل نباش به نزدیکی هر چقدر کوروکوژم yبیشتر باشه لقاح پسر میشه 

اره پسره سونو رفتم ولی واقعا خدا منو به این نتیجه رسوند که هر چی خودش بخواد همون میشه باورت میشه قبل ...

عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ،

من پریودام اکثرا نامنظم هستش،بخاطر این روز تخمک گذاریمو سخت میشه تشخیص بدم .باید پیش یه دکتر خوب برم.ببخشید هی سوال میکنم احتمال داره که کروموزوم yاز x کمتر باشه تو  اسپرم مرد 

عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ، من پریودام اکثرا نامنظم هستش،بخاطر این روز تخمک گذاریمو سخت می ...

تو سونو روز تخمک گذاریت قشنگ میگه چند بار بری دستت میاد حتی با دوره نامنظم 

کلا y کمتر هست برای همه ولی اگر روزهای تخمک گذاریت باشه تخمک های تو بیشتر به سمت yمیره ❣️

عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ، من پریودام اکثرا نامنظم هستش،بخاطر این روز تخمک گذاریمو سخت می ...

تو سونو روز تخمک گذاریت قشنگ میگه چند بار بری دستت میاد حتی با دوره نامنظم 

کلا y کمتر هست برای همه ولی اگر روزهای تخمک گذاریت باشه تخمک های تو بیشتر به سمت yمیره ❣️

تو سونو روز تخمک گذاریت قشنگ میگه چند بار بری دستت میاد حتی با دوره نامنظم  کلا y کمتر هست برا ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت پاسخت🙏🙏🙏

توکل بخدا .برای منم دعا کن عزیزم ،

انشاءالله هر چی خیره