2777
2789
عنوان

خانومای ک عصب کشی دندان داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون گرافی عصب کشی کرد؟!😐😑😐😑

اره قبلش پرسید عکس از دندونت نداری گفتم نه .. یعنی مشکلی پیش میاد ؟

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  
به دندانپزشک بودن اون بزرگوار باید شک کنید شاید ازین دندانساز تجربیاست یا مطب بدون مجوز داره‌  ...

دم مطبش زده دندان پزشک . اخه دندون من سیاه شده بود و درد میکرد و عفونت هم داشت یعنی این علاعم برا عصب کشی دندان درست نبس؟

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  
دندون من نصفش سیاه شده واصلا نمی تونم با اون قسمت غذا بخورم چون درد میگیره حالا نوبت گرفتم ولی به نظ ...

هیچی. اینطوری که نمیشه نطر داد. ولی با درنظر گرفتن نرمال بودن سایر شرایط با سیاه شدن نیمی از تاج ب فرض پوسیدگی شدید یا با ترمیم وسیع یا عصب کشی و پست و روکش میشه دندون رو نگه داشت و سالها ازش استعاده کرد و کسی همچین دندونی رو نمیکشه مگر اینکه سطح تحلیل استخوانش زیاد باشه یا پروگنوز ضعیفی براساس سایر عوامل داشته باشه

خانم آقای دکتر
دم مطبش زده دندان پزشک . اخه دندون من سیاه شده بود و درد میکرد و عفونت هم داشت یعنی این علاعم برا عص ...

چرا تو عصب کشی ک شکی نیست ولی تا عکس نگیره نمیتونه طول ریشه رو برای عصب کشی و سیل شدن انتهای ریشه رو بعد عصب کشی مشخص کنه و منجر ب ابسه های پری اپیکال و مشکلات بعدی و شکست درمان میشه اینکار

خانم آقای دکتر
مرسی❤عفونت داره وحس میکنم یه قسمتی از دندونم افتاده

انشاءالله که با معاینه بالینی و بررسی رادیوگرافی مشخص بشه که دندونتون قابل حفظه چون هیچی دندون خود آدم نمیشه هیچی

خانم آقای دکتر