2777
2789
عنوان

خانومای ک عصب کشی دندان داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دندانپزشک بودن اون بزرگوار باید شک کنید شاید ازین دندانساز تجربیاست یا مطب بدون مجوز داره‌  ...

عزیزم دندون من که روکش و پست داشت کامل روکش و پست با هم در اومد و فقط از دندونم ریشش مونده به نطرت باز نیشه حفظش کرد یه بار دیگه روکش جدید و پست بشه؟؟؟؟

عزیزم دندون من که روکش و پست داشت کامل روکش و پست با هم در اومد و فقط از دندونم ریشش مونده به نطرت ب ...

باتوجه ب شرایطی که من نمیدونم داره یا نه بله امکانش هست ک بشه باز هم حفظش کرد ولی کمه این امکان 

خانم آقای دکتر

شماهم نیایدمثل بقیه که چرانرسیدی چراگزاشتی خراب شن زودتردرست نکردی.من خودم به اندازه کافی دارم اذیت میشم .واقعامشکلات اینقدرزیاده که به یاددندون نیوفتادم .اماالان نمیتونم غذابخورم خیلی دردمیکنن

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
این وضع دندون های منه.به نظرتون خیلی خراب شدن .هزینه زیادمیخوادتادرست شه

والا عکستون قابل تشخیص دقیق نیست برای معاینه

قسمت های سیاه که محون معلوم نیست پوسیدگی هستن یا ترمیم های قبلی ولی اگر براتون سخته و بیمه ندارید میتونید ب دانشکده های دندانپزشکی نزدیک محل زندگیتون برید تا با حداقل هزینه ی خیلییییی ارزان وضعیت دندانهاتون رو سامان بدید 

نمیدونم تهرانید یا نه ولی کلا هرشهری باشید اگر دانشکده دندانپزشکی داره میتوتید برید با خیال راحت

خانم آقای دکتر
والا عکستون قابل تشخیص دقیق نیست برای معاینه قسمت های سیاه که محون معلوم نیست پوسیدگی هستن یا ترمیم ...

تهران نیستم کرجم.بیمه نداریم.منم دنبال جای قیمت مناسبم بنظرتون میشه به دانشکده اعتمادکردخوب درست میکنن

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
تهران نیستم کرجم.بیمه نداریم.منم دنبال جای قیمت مناسبم بنظرتون میشه به دانشکده اعتمادکردخوب درست میک ...

دانشکده کرج که عالیه. تازه کرج تا تهران راهی نیست که میتونید دانشکده تهران بیاید که دیگه بهترینای ایران توشن. والا همین الان دیدید که دندانپزشک تو مطبش بدون گرافی دندون عصب کشی کرده ولی تو دانشکده ما حداقل ۴ تا گرافی از سیر مراحل عصب کشی میگیریم تا مطمین باشیم کار بینقص پیش میره درکنار اینکه استادا هم هستن و رزیدنتا که دیگه کلا کار تخصصی میکنن و خیلی از دندانپزشکای عمومی هم ب این خوبی نیستن

راحت اعتماد کنید 

اگرم خواستید هزینه کنید و هیچ شکی تو عالی بودن درمانتون نباشه که برید کلینیک ویژه ی اساتید دانشگاه تهران

البته کع اینا چیزی از خوبی دانشکده ی کرج کم نمیکنه

خانم آقای دکتر