2777
2789

منم اینجوری بودم زمان مجردیم و شاغل بودنم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ما زن ها زیراب همو زیاد میزنیم =) غیبت میکنیم ، بدِ همو میخوایم ولی پسرا اصلا غیبت بلد نیستن ...

کاملا موافقم👍پسرا خیلی هوای همو دارن!

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل

چه جالب اولین باره شنیدم واقعا👌👏👏👏

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 

هرکسی یجوراخلاق هایی داره.ولی حرفتوقبولدارم👎👌

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
چیشد درست شدی؟ دلیلش چیه؟

من خواهر نداشتم.یکی یدونه بودم.و ۵ تا داداش.با مردا بیشتر بودم کلا.با خانومای همکارمم دوست بودم.ولی کلا از اخلاق مردا بیشتر خوشم میومد.الان ک ازدواج کردم با هیچ مرد غریبه ای نمیتونم چش تو چش شم.اصن انگار خجالت میکشم‌.نمیدونم چجوری توضیح بدم.ولی کلا نگران نباش.کافیه عاشق بشی و ازدواج کنی.تمام مردا برات تموم میشن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم