2777
2789

یکماه پیش رفته بودم یه شعبه بانک خصوصی. دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه؛

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره و یک کارمند دولتی هم با خودش برای ضمانت آورده بود. طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، ولی رئیس شعبه گفت: «نه نمی‌تونی.»

ضامن پرسید چرا؟ رئیس گفت: «اگه وام رو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره»

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الآن که چیزی نیست، اندازه حقوق ۳ ماه کارگره! سختگیری نکنید» 

رئیس شعبه که خانم هم بود با حالت جدی‌تر گفت: «خوب، ۷۰ میلیون تومن پول کمیه چیزی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، بیا ۷۰ میلیون بده، ایشون یه سفته ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده به تاریخ ۵ سال دیگه و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن پول پس می ده. 

این‌طوری نه خود این آقا معطل می شه و نه شما وقت ات برای ضمانت وام گرفته می شه. شما این کار رو نمی‌کنی چون این طور قرض دادن برات خسارت و زیان داره و می‌خوایی دوست ات بره از بانک این‌طوری وام بگیره

به این شکل دادن قرص دادن ۷۰ میلیون تومن، برای تو ضرر داره و برای بانک هم همین طوره.

حالا سوالم اینه حاضر هستید به یکی ۷۰ میلیون تومن پول قرض بدهید و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن پس بگیرید ؟

تا ۵ سال خبری از پول نیست..😁😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که گفته 70 تومن چیه از لحاظ شرایط اقتصاد گفته نه جیب خودش متاسفانه با اینکه 70 چیزی نیست ولی همونم گیرمون نمیاد 

من میدم اما بستگی به شخص داره اگه خوش حساب باشه و ارزش داشته باشه برام میدم بدون سود 

اگه 70 داشتم  و خودم نیاز نداشتم  حتما میدادم 

حس میکنم عین این متن رو یه جا خوندم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه سر 6 ماه بده آره. اما 5 سال دیگه پول کجا بود دود شده رفته هوا . هدیه فرض میکنم😅

چه خوش اشتها بعد 6 ماه 150 بهت بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ما سال نود و پنج که یه اپارتمان شیک تو شمال شهرمون دویست میلیون بود، به یکی پونصد میلیون قرض دادیم، وقتی همون خونه شد یک میلیارد و پولمون بی ارزش شد با بدبختی بعد از پنج سال پول رو پس گرفتیم تازه باهامون قهر هم کردن، دیگه پشت دستمو داغ کردم، الان فقط در حد ده تومن قرض میدیم.