2777
2789
عنوان

این یه علاقه است؟؟؟ 🥴🥴🥴

126 بازدید | 16 پست

میدونم اینا هیچی نیست

ولی می‌خوام یکم خودم را دلخوش کنم

پسری که بدونه چی غذایی دوست داری یعنی بت علاقه داره

یعنی طرف می‌دونه من قارچ خام دوست دارم وقتی بقیه دارن یه چیزی میپزن برام یه دونه کش می‌ره برام میاره

یا مثلاً من توی ترشی پیاز خیلی دوست دارم پیاز ترشی هاشو اگه اون ور سفره هم باشه میگه بدین به ساجده

یا چمیدونم هر چی که می‌دونه من دوست دارم برام میاره

می‌دونه خواننده مورد علاقه کیه 

هیییییییی با اینکه میدونم دوستم نداره ولیییییی دوست دارم چند نفر ازم بم بگن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

والا کلا من هیچیو علاقع نمیدونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم مثلا نمیدونی دوست نداره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
والا کلا من هیچیو علاقع نمیدونم

🙃😢😢😢

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
توهم مثلا نمیدونی دوست نداره  

آخه من چیزای خوبشو گفتم می‌خوام فکر کنم دوسم داره 

مثلا نگفتم که دائم در حال مسخره کردن منه 

چه در خوردن چون من خیلییییییی میخورم 

چه آهنگای مورد علاقه میگه چقدر خز گوش میدی

چه ربطی داره😂😂زندایی منم میدونه من چی دوست دارم چی دوست ندارم  خیلیا میدونن  همه عاشقم ...

😢😢😢 ها میدونم ایییییش خب چرا منو دوست ندارهههههخه

😂خو تو که دوسش داری ساجده جونم مخشو بزن دیگه

خیلیییییییییییییی دلم میخواد ولی خیلی سخته آخه 

یه مشکل بزرگ هست 

میخواستم تولدش را که تبریک گفتم بهش بگم

یهو گفت ممنون خواهر کوشولووووو

باورت میشههههههه

من که تا دو سه روز گیج بودم

ای بابا پس به چشم آجیش میبیندت

اره بدبختی منه دیگه

😂عب نداره برو سراغ کیس بعدی  کراش دیگه ای نیس از این بکشی بیرون؟

خدایی نمیدونم چرا چشم اینو میبینه به قول دوستم چراااا آخه این هم درازه هم مثل چوبه از بس لاغره کور هم هست 

یه پسر داریم تو فامیلمون چشاش آبیه موهاش بوره 

ولی بین این دوتا حامدو انتخاب میکنم