2777
2789

از دیجی کالا  یه بنده خدایی گردنبند با فاکتور و مشخصات کامل مهر و... خریده بود اما استیل بهش به اسم طلا انداخته بودن این جور اقلام حتی مغازه دار بی وجدان سر ادم کلاه میزاره   اصلا معقولانه نیست انلاین خرید کنید 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اخه من سفارش دادم مشکلی نداشتم

بله عزیزم من برادرم مغازه داره میگه زیاد میارن بافاکتور اما استیل و حلبه 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

اوکی ممنون از راهنماییت

عزیزم خیلی از طلاسازا  و مغازه دارا تو فروش تقلب میکنند. اما اگرکه حضوری خرید کنید میتونید اتحادیه شکایت کنید مجازی خیر  خواهر انه میگم فرقی به حال من نداره از کجا خرید کنید اما بهتره انلاین خرید نکنید