2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پانیک داشتم جوری که روزی چند تا حمله داشتم حتی نصفه شب با حال بد از خواب می پریذم 

ببین تغذیه ات رو عوض کن اصلا ترشی و سرکه نخور اصلا سردی نخور مثل کاهو و گوجه خیار و ماست 

عوضش دمنوش گل محمدی با نبات بخور 

چیزهای گرم بخور ورزش کن 

هر وقت پانیک‌به سراغت اومد چشمات رو ببند نفس های عمیق بکش اصلا نترس کم کم آروم میشی

سلام من در مرحله درمانم

چه درمانی؟شوهرم مشاوره نمیاد،قرصم فقط فلوکستین میخوره،زیادددد میخوابه،بی انگیزه اس،کارخوب نمیکنه،به سختی میگذرونیم،همه جاهم باید باهاش باشیم،منو بچه هام😫

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
من پانیک داشتم جوری که روزی چند تا حمله داشتم حتی نصفه شب با حال بد از خواب می پریذم  ببین تغذ ...

مشکل شوهرمه،یه ادمه مغرور،خودرای،حرفه هیچکسم گوش نمیده،فقط منو عذاب میده،

چه درمانی؟شوهرم مشاوره نمیاد،قرصم فقط فلوکستین میخوره،زیادددد میخوابه،بی انگیزه اس،کارخوب نمیکنه،به ...

خیلی سخته خدا شفاش بده واقعا وحشتناکه پانیک

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
شوهرم۵ساله درگیرشه،منم دیوونه کرده،نمیکشم بخدا،توروخدا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه

عزیزم بهش کمک کن هر روز برید پیاده روی بهش دمنوش بده تغذیه اش رو اصلاح کن شاید خوب نشه ولی تعداد حملات کم میشه

من پانیک داشتم جوری که روزی چند تا حمله داشتم حتی نصفه شب با حال بد از خواب می پریذم  ببین تغذ ...

شوهرم ترسوعه،بدبخت کرده منو،خیلیییییی میترسه از پانیک،حتی مطالعه هم نمیکنه راجع بهش که بدونه چیزی نیست،منم اصلا قبول نداره،چون اولاش نمیدونستم چیه هی میگفتم مسخره بازی درنیار وهی باهاش دعوا میکردم

عزیزم بهش کمک کن هر روز برید پیاده روی بهش دمنوش بده تغذیه اش رو اصلاح کن شاید خوب نشه ولی تعداد حمل ...

قرص میخوره ولی میگم خیلی میترسه بحرف هیچ احد الناسی هم گوش نمیده،انقدر حرص میخورم دارم دیوونه میشم