2777
2789
قرص میخوره ولی میگم خیلی میترسه بحرف هیچ احد الناسی هم گوش نمیده،انقدر حرص میخورم دارم دیوونه میشم

خب سعی کن حرص نخوری وقتی خودش به فکر نیست ما هم خودت رو اذیت نکن 

دارو مصرف می‌کنه حتما میلش هم کم شده 

چه علائمی داره؟

الان بعد۵سال باقرص بهتره،ولی قبلا افت فشار سرد شدن دست وعرق سرد،تپش قلب ومیگفت احساسه مرگ،من نمیدونم چطور باهاش کنار بیام،نمیتونم دیگه خسته شدم از رفتاراش

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سعی کن حرص نخوری وقتی خودش به فکر نیست ما هم خودت رو اذیت نکن  دارو مصرف می‌کنه حتما میلش ه ...

مشکلم اینه شغلش ازاد بوده،نمیره جایی کارکنه،تولیدکننده بود،الان واسه یه متر پارچه من باید باهاش باشم بابچه ها،واسه هرچیزی هرجایی مارو میبره،ارامش ندارم،نمیدونم چیکارکنم

الان بعد۵سال باقرص بهتره،ولی قبلا افت فشار سرد شدن دست وعرق سرد،تپش قلب ومیگفت احساسه مرگ،من نمیدونم ...

دقیقا احساس مرگ داری خیلی بده من وز وز گوش و عرق سرد کف دست و پا داشتم زانوم خالی میکرد سرم داغ میشد من خیلی شرایط بدی داشتم فکر کن خبر فوت پدر یا یکی از عزیزانت رو بدن موقع پانیک به همین اندازه بی قرار میشی حالت خیلی بدیه منتها من خیلی بهترم جدیدا اصلا ترشی و کاهو. سردی نمی‌خورم خیلی بهترم

الان بعد۵سال باقرص بهتره،ولی قبلا افت فشار سرد شدن دست وعرق سرد،تپش قلب ومیگفت احساسه مرگ،من نمیدونم ...

گناه داره از افسردگی و مشکل روحی بوجود میاد خیلی سخته تحملش اینکه همش مرگ رو تجربه کنی 

اما خب شما هم حق دارین ۵سال خیلیییه 

🎊🎉
دقیقا احساس مرگ داری خیلی بده من وز وز گوش و عرق سرد کف دست و پا داشتم زانوم خالی میکرد سرم داغ میشد ...

شمافقط سردی نمیخوری؟اخهه اصلا منطقی هم نیست که حداقل باهاش حرف بزنم،این مریضی درمانش دسته خودشه،باید خودش به خودش مسلط باشه وهی بگه چیزی نیست،و واقعا هم چیزی نیست فقط یه حال بده گذراست،چاره دیگه نداره

گناه داره از افسردگی و مشکل روحی بوجود میاد خیلی سخته تحملش اینکه همش مرگ رو تجربه کنی  اما خب ...

خب منم گناه دارم،بچه هامم گناه دارم،تاکی بشینم،وقتی خودش کاری نمیکنه من چیکارکنم براش

خب منم گناه دارم،بچه هامم گناه دارم،تاکی بشینم،وقتی خودش کاری نمیکنه من چیکارکنم براش

حق داری این بیماری لعنتی نمیدونم چرا انقدر زیاد شده من خودم تنگی نفس عصبی دارم ۷ماهه عین مرگه برام خدا خودش کمک کنه

🎊🎉