الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان بعد۵سال باقرص بهتره،ولی قبلا افت فشار سرد شدن دست وعرق سرد،تپش قلب ومیگفت احساسه مرگ،من نمیدونم ...
دقیقا احساس مرگ داری خیلی بده من وز وز گوش و عرق سرد کف دست و پا داشتم زانوم خالی میکرد سرم داغ میشد من خیلی شرایط بدی داشتم فکر کن خبر فوت پدر یا یکی از عزیزانت رو بدن موقع پانیک به همین اندازه بی قرار میشی حالت خیلی بدیه منتها من خیلی بهترم جدیدا اصلا ترشی و کاهو. سردی نمیخورم خیلی بهترم
دقیقا احساس مرگ داری خیلی بده من وز وز گوش و عرق سرد کف دست و پا داشتم زانوم خالی میکرد سرم داغ میشد ...
شمافقط سردی نمیخوری؟اخهه اصلا منطقی هم نیست که حداقل باهاش حرف بزنم،این مریضی درمانش دسته خودشه،باید خودش به خودش مسلط باشه وهی بگه چیزی نیست،و واقعا هم چیزی نیست فقط یه حال بده گذراست،چاره دیگه نداره
واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘